Oglas
· · Komentari: 0

DANAS JE JUPITEROV DAN, 29.decembar 2022: Napravite dogovor za budućnosti

Kakav dan za sjajne mogućnosti!

1672305949_shutterstock_752432797.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Četrvrtak je dan kojim vlada Jupiter.

Jupiter se na sanskritu naziva Guru, a znači Učitelj. Jupiter je planeta mudrosti, vere, budućnosti i pravde. On proširuje svest, a njegov uticaj rađa potrebu za stvaranjem života koji je pravedniji, harmoničniji, pozitivniji i bogatiji. Iz njegovog uticaja dolaze sve ljudske vrline i plemenitost, a u našem karakteru stvara ideju i osećaj dobrote i morala.

Jupiter ima povoljne uticaje za zdravlje, sreću, putovanja i blagostanje. Merkur kreće retrogradno, i susreće se odmah sa Venerom u Jarcu. On kao da je stigao i pita Veneru:  ''Šta je to što zaista želiš?''

Danas je idealan dan da se napraavi dogovor sa samim sobom. Odvojite par trenutaka za sebe, i napišite u miru šta su najiskrenije želje vašeg bića, šta je ono što suštinski želite. Ovaj dan ima moćnu energiju ,da se iskristališu vaše želje i tako jasne odašilju u Univerzum. On će slušati.

Pročitajte još: Nova energija od početka januara: Venera u Vodoliji direktno utiče na DVA ZNAKA

Foto: Shutterstock

Pročitaj još: Horoskop za četvrtak, 29. decembar: Strelčevima sledi NEPRIJATNOST, Jarčevi ne bi smeli da OTKRIVAJU TAJNU KOJU ZNAJU

Ali ovaj dogovor ne smete nikome da izgovorite. Nemojte da pričate o njemu, niti da ga izokola prepričavate, jer će retro Merkur doneti zabunu, i premišljanje zbog tuđih ideja i pametovanja. Drugi se često nađu u ulozi vatrogasaca, da ugase plamen naše želje, nekada  iz najbolje namere, iz straha da ne budemo povređeni.
Vi lepo ispišite želje srca na nekom skrivenom i tajnom mestu, najbolje u beležnicu ili dnevnik.
A zatim tu stranicu savijte, i sakrijte sami od sebe. Napišite na njoj datum koji vam nesvesno dođe u misli, i tog dana je otvorite. ilo bi dobro da taj datum bude naredne godine.
Nemojte puno razmišljati o ovoj želji, a i kada to činite, neka bude uz osećaj prijatnog iščekivanja. Pustite da Univerzum dalje ''odradi'' svoje. Vaše je, da se osećate što bolje i smirenije, dok se želja ne ostvari.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas