Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 1. DECEMBAR: Ribe očekuje putovanje, Vodolije novo poznanstvo

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za petak 1. decembar

1701417859_shutterstock_2127716096-2-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Planeta biznisa, Merkur, ulazi u vaše astrološko polje karijere, donoseći vam novac preko intelektualnih i javnih delatnosti i kreativnog izražavanja. Odlazak na zajednički put sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Promenljivo raspoloženje.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Merkur, vladalac vašeg posla, danas ulazi u Jarca, donoseći umetnicima mogućnost da sklope dogovore o isplativim projektima. Bračni ili dugogodišnji partner pokazuje znake ljubomore i posesivnosti. Izbegavajte ljutu i masnu hranu.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac Merkur, planeta dogovora i biznisa, danas ulazi u Jarca donoseći vam uspeh, ako vaše zanimanje nosi izvesnu dozu rizika. Bračni ili dugogodišnji partner sklon je dramatizovanju i preuveličavanju problema. Opasnost u saobraćaju.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Trebalo bi da pokažete više tolerancije u odnosu prema saradnicima. Merkur, planeta komunikacija, ulazi danas u Jarca, pa možete da saznate neke korisne informacije. Poznanstvo sa nekim ko će vam prećutati da je zauzet. Čuvajte se infekcija.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Merkur, vladalac vašeg posla i planova, ulazi u Jarca i pravi napet aspekt sa Neptunom, planetom zabluda i prevara, što vam donosi probleme sa saradnikom. Bračni ili dugogodišnji partner očekuje da mu poklonite više pažnje. Više šetajte.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur ulazi u Jarca praveći trigon sa Jupiterom u Biku, što vam donosi zaradu preko građevinskih i poslova sa nekretninama. Pazite šta potpisujete. Problemi u domu sa starijim članom porodice. Podložnost povredama u kući.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Sunce, vladalac vaših planova i kontakata sa strancima, u Strelcu, donosi vam mogućnost odlaska na kraći put, dogovor o novom poslovnom aranžmanu, susret sa rođakom koga niste dugo videli. Raskid ili razdvajanje od voljene osobe, zbog više sile.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Merkur, koji upravlja vašim finansijama ulazi u Jarca donoseći vam uvećanje prihoda preko intelektualnih i poslova koji zahtevaju smisao za detalje. Pozicija Venere, vladaoca partnerskih odnosa, donosi vam zahlađenje odnosa sa partnerom.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Sunce i Mars u vašem znaku donose vam priliv energije i entuzijazma zbog čega ćete više da putujete, sklapate poslove sa strancima, stručno se usavršavate. Merkur danas ulazi u Jarca, zbog čega mlađa osoba može da se zainteresuje za vas.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Sekstil između vašeg vladaoca Saturna i Plutona u vašem znaku, motiviše umetnike, naučne radnike, sportiste. Ulazak Merkura u vaš znak slobodnim Jarčevima donosi kontakte sa osobama koje žive u drugom gradu. Bračni partner je ljubomoran.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Merkur, vladalac vaših finansija, danas ulazi u astrološko polje tajni donoseći vam zaradu preko paralelnih poslova. Vladalac partnerskih odnosa, Sunce, u polju društvenog života, nagoveštava mogućnost upoznavanja sa nekim preko prijatelja.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Pozicija Marsa u astrološkoj kući novca donosi vam mogućnost brze zarade preko poslovnih aranžmana sa osobama koje žive u inostranstvu. Merkur, vladalac ljubavnog života, danas ulazi u kuću inostranstva, donoseći vam odlazak na put sa partnerom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas