Oglas
· · Komentari: 0

DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 18. DECEMBAR: Bika očekuju tenzije sa partnerom, Rak da bude tolerantniji, Strelce privlači zauzeta osoba

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za ponedeljak 18. decembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

1702883818_shutterstock_1810425901.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

 Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Kvadrat između Meseca i vašeg vladaoca Marsa donosi van probleme u poslovanju sa strancima, na fakultetu ili u sudskim procesima. Konjunkcija sa Saturnom čini vas nestrpljivijim i nervoznijim, jer usporava ili odlaže dogovore i aranžmane.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Napet aspekt između Meseca u Ribama i Marsa, koji upravlja sedmom astrološkom kućom, unosi tenziju u odnos sa ljubavnim partnerom. Spoj sa Saturnom i pozicija vašeg vladaoca Venere donose vam uspeh u medicini, farmaciji, arheologiji, istoriji.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Prelazak Meseca preko Saturna u astrološkom polju karijere čini vas nervoznim, jer morate da se oslonite samo na sebe kako biste priveli posao kraju. Sekstil sa vašim vladaocem Merkurom u polju novca, donosi vam uvećanje prihoda. Smanjite unos šećera.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec blizu Saturna, planete ograničenja, nepovoljno utiče na poslovanje sa strancima i kontakte sa rođacima iz inostranstva. Zbog izazovnog aspekta sa Marsom, budite tolerantniji prema saradnicima i članovima porodice.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Sa konjukcijom Meseca i Saturna u osmoj astrološkoj kući, vaše raspoloženje varira, a biće i vanrednih izdataka. Izazovan aspekt sa Marsom u kući ljubavi, donosi vam ljubomorne scene sa bračnim partnerom. Slobodni Lavovi mogu da upoznaju Strelca.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mesec blizu Saturna u Ribama, pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Merkurom u astrološkom polju ljubavi, donoseći vam poznanstvo sa mlađom osobom, preko društvene mreže ili interneta. Kvadrat sa Marsom donosi rasprave u domu i porodici.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Tranzit Meseca koji upravlja vašom karijerom, preko Saturna u astrološkoj kući posla, odlaže realizaciju nekih aranžmana. Napet aspekt sa Marsom donosi rasprave sa voljenom osobom, a slobodnim Vagama strastveni susret na kraćem putu ili predavanju.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec prelazi preko Saturna u astrološkom polju ljubavi praveći trigon sa Venerom u vašem znaku, što nagoveštava mogućnost susreta sa starom simpatijom. Kvadrat sa vašim vladaocem Marsom, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mars u vašem znaku, podstiče vašu ljubomoru i posesivnost, a spoj Meseca i Saturna u Ribama unosi tenziju u odnos sa partnerom. Aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom, slobodnim Strelcima donosi romantičan susret sa zauzetom osobom. .

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Vaš vladalac Saturn blizu Meseca u trećem astrološkom polju, donosi vam uspeh ako se bavite intelektualnim ili zanimanjem koje zahteva veliku preciznost ili češća putovanja. Bračni ili dugogodišnji partner podstiče vašu ambiciju. Izbegavajte alkohol.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Prelazak Meseca preko vašeg suvladaoca Saturna u astrološkoj kući posla, odlaže isplatu nekih honorarnih angažmana. Napnjt aspekt sa Marsom u kući neočekivanih situacija, upozorava na oprez prilikom dogovora ili potpisivanja ugovora sa strancima.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec blizu Saturna u vašem znaku pravi dobar aspekt sa vašim suvladaocem Jupiterom, što vam donosi novac preko intelektualnih i poslova koji podrazumevaju kraća putovanja. Zbog kvadrata sa Marsom, izbegavajte rasprave sa nadređenima.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas