Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za subotu 17. februar 2024. godine: Blizance očekuju rasprave sa partnerom, a Lavove iznenadno poznanstvo

Pogledajte kako će vam zvezde biti naklonjene ove subote

1708154576_Ftoo-Shutterstock-horoskop-za-danas.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Venera, planeta ljubavi koja vlada vašim emotivnim, ali i poslovnim životom, ušla je u Vodoliju i približila se Marsu, što pojačava strasti, ali vam donosi i vanredne troškove. Novac stiže preko intelektualnih i uslužnih delatnosti.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mada vaš vladalac Venera, planeta novca, ulazi u polje karijere još nećete moći da promenite nešto što vam smeta na poslu. Obratite više pažnje na dokumentaciju i na to šta potpisujete. Uvećanje prihoda preko dodatnog posla.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Venera, koja upravlja vašim ljubavnim životom, pridružila se Marsu i Plutonu u astrološkoj kući ljubavi, donoseći vam ljubomorne scene i rasprave sa voljenom osobom. Trebalo bi da budete oprezniji, ukoliko poslujete sa strancima.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Trio (stelijum) ljubavnih planeta u astrološkom polju strasti i finansija, donosi vam buru emocija, ljubomornih scena i rasprava sa voljenom osobom, ali vas čini sklonim i nepotrebnim troškovima i finansijskim rizicima. Ribe misle na vas.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Slobodne Lavove, sa pet planeta u polju partnerskih odnosa gde je ušla i Venera, očekuju brojni susreti i poznanstva. Očekuje vas i više angažovanja, ako ste preko posla prisutni u javnosti. Iznenadno poznanstvo sa osobom koja će vas očarati.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mnoštvo planeta u Vodoliji u koju je ušla i Venera, koja upravlja vašim poslovima, donosi vam više obaveza, sastanaka, ali i mogućnosti za uvećanje prihoda, preko paralelnih ili honorarnih angažmana. Poznanstvo preko preko društvene mreže.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Sa vašim vladaocem Venerom koja se danas približila Marsu i Plutonu, vladaocima partnerskih odnosa, očekuju vas rasprave, svađe i ljubomorne scene sa voljenom osobom. Ženske Vage morale bi da se čuvaju agresivnih partnera. Smanjite unos šećera.
 

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Venera, koja upravlja i vašim ljubavnim životom, vrlo je blizu vaših vladalaca Marsa i Plutona, donoseći vam rasprave sa dugogodišnjim partnerom i mlađim članovima porodice. Tajna romansa sa osobom sa posla može da bude otkrivena.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Sa ulaskom Venere u ionako prepuno astrološko polje društvenog života, očekuje vas susret, pa i zaljubljivanje u vrlo šarmantnu osobu. Dugogodišnji partner nije siguran na kjoji način da s vama postigne neki dogovor. Poslušajte savet Vage.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Sa čak pet planete u Vodoliji, među kojima je kasno sinoć ušla i Venera, najviše vremena ćete provoditi na poslu, gde možete i da se zaljubite u nekoga ko dolazi iz drugog grada ili zemlje. Novac vam pristiže iz dva izvora prihoda.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Sa čak pet planeta u vašem znaku, u koji je kasno sinoć ušla i Venera, planeta ljubavi, lepote i novca, nećete moći da ostanete neprimećeni, naročito u društvu suprotnog pola. Sa Mesecom u astrološkom polju ljubavi, dopadaju vam se dve osobe.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mnoštvo planeta u 12. astrološkoj kući, u koju je ušla i Venera, donosi vam buran dan na emotivnom planu. Slobodne Ribe mogu da se zaljube u zauzetu osobu, a zauzete da uđu u tajnu ili platonsku romansu. Provodite više vremena u prirodi.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas