Oglas
· · Komentari: 0

Do 18. juna OVIM ZNAKOVIMA STIŽU VELIKI PROBLEMI U LJUBAVI: Kome će planete biti manje, a kome više naklonjene do kraja nedelje?

Evo šta astrolozi predviđaju svakom horoskopskom znaku do 18. juna

1686739205_shutterstock_2167690337.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Sunce predstavlja našu kreativnu snagu, našu svest i naše samoostvarenje. Ove nedelje dobija podršku i od drugih planeta koji će povoljno da utiču na nas. Sada je dobra prilika da postanete svesni nekih bitnih elemenata u vašem životu koji imaju veze sa razvojem ličnosti. Budući da je vladavina Blizanaca u toku, dešava se mnogo toga na duhovnom nivou.

A evo kako izgleda horoskop za ovu nedelju:

Ovan

Venera i Mars donose novu harmoniju parovima. Super se slažete i strastveno volite iste stvari. Sada možete da ostvarite zajedničke ciljeve i da napravite konkretne planove za budućnost. Samci su zainteresovani za živahne osobe koji dele njihov entuzijazam i brzo prihvataju nove ideje. Zvezde će da vam dovedu nekoga ko će snažno da pobudi vašu pažnju.

Sunce i Mars će da vam pomognu da brzo i uspešno obavljate poslove. Koristićete svaku priliku da se dokopate najboljih zadataka. Bićete dobro prihvaćeni i brzo ćete da inspirišete druge da podele vaše ideje. Ovo će da bude nedelja po vašoj meri!

Bik

Venera je malo nepovoljna ove nedelje, što znači da ćete i vi i partner da reagujete previše burno na sitnice. Ako ne stanete na loptu, svađe su neizbežne. Samci treba da budu strpljivi kada izlaze i trebalo bi nekome da daju drugu priliku.

Vaša karijera napreduje, ali potrebno je nekoliko kompromisa, čak i ako uživate u svom poslu. Ne bi bilo loše da sve dva puta proverite, posebno kad se radi o proračunima i budžetu.

Blizanci

Samci žele da izlaze i osećaju da su sada otvoreniji za posebne susrete sa više dubine. Venera i Mars donose romantične impulse koji gotovo da garantuju ubrzano lupanje srca. Blizanci u vezi ulagaće više osećaja i pažnje u svoju vezu i srećni su što su tu za svog partnera.

Merkur i Venera izvrsni su za komunikaciju i umrežavanje. Prikupljaćete informacije, alate i veštine na genijalan način. Ako želite nešto da finansirate, sada možete da pronađete odgovarajućeg donatora. Mudro ćete da koristite svoj novac.

Rak

U vašoj vezi vlada harmonija. Sa svojim veštinama, poput nežnosti i empatije, impresioniraćete voljenu osobu, pa ćete se zajedno baviti budućnošću. Samci su u fazi promena. Imaćete oko za ljude koji zaslužuju vaše poverenje i ljubav, pa bi mogli da završite u srećnoj vezi.

Jupiter i Neptun povećavaju vašu osetljivost u odnosima sa kolegama ili kupcima. Ova nedelja je izvrsna ako treba da sastavite radnu grupu ili da rešite škakljive zadatke. Svaki izazov svladaćete pametno i intuitivno. To će vam koristiti i kada su u pitanju finansije.

Lav

Romantična kraljica Venera i erotski Mars u lavu nude vam romantičnu fazu u kojoj se sve jednostavno poklapa. Samci konačno kreću u flertovanje i izlaske, a parovi ponovno oživljavaju osećaje jedno prema drugom. Svršeno ste uigran tim, verujete jedno drugome i radite na zajedničkoj budućnosti.

Zvezde su vam trenutno savršeno posložene za sve što radiš. Imate gomilu dobrih ideja i neverovatan osećaj za trendove. Put prema napredovanju vam je otvoren. Sjajni ste i kada je u pitanju zarada i fleksibilno se prilagođavate promenama.

Devica

Samcima je trenutno potrebna sloboda. Nalazite se u fazi samootkrivanja i uživate radeći ono što vas se radi. U vezama su potrebni neki kompromisi, jer ste drugačiji od svog partnera. Ali, znate svoje granice, pa radije popustite kako ne bi došlo do velike svađe, pa čak i prekida veze.

Glasnik sreće Jupiter poboljšava vaše izglede za karijeru. Bićete veoma samouvereni na radnom mestu. Međutim, finansijski dogovori nisu baš onakvi kakvi biste želeli. Proverite sve dva puta i insistirajte na kvalitetu.

Vaga

Sunce i Venera će da vas razmaze ove nedelje. Samci su željeni na svim zabavama i događajima, a sastanci će da budu uspešni. Vage u romantičnoj vezi doživljavaju romantičnu fazu sa bockavim vibracijama. U krevetu ćete želeti da eksperimentišete, što će dodatno da osveži vezu.

Sada možete da izrazite svoju kreativnu stranu i osećaj za boju i oblik. Bilo na poslu ili privatno, sada možete da zaradite sa stilizovanjem svih vrsta. Blistate sjajnim timskim duhom. Merkur će da vas pogura finansijski.

Škorpija

Dve ljubavne planete, Venera i Mars, susreću se i čine vas malo osetljivijim u emocionalnim stvarima. Samci svesno paze na nijanse u svom flertu i kritičnije promatraju svoje obožavatelje. Parovima je potrebno nekoliko razjašnjavajućih razgovora kako bi veza tekla nesmetano.

Sada vam je potrebno fino podešavanje i preciznije upravljanje vremenom za dovršavanje svih zadataka. Sjajno je to što će vaše ideje za značajne inovacije da budu dobro prihvaćene. Osim toga, imaćete mnogo inspiracije kako da napravite nešto više od svog novca.

Strelac

Zahvaljujući Veneri i Marsu, samci će ove nedelje da imaju magnetske vibracije. Pričaćete sa dragim ljudima i flertovati kako treba. Jedana osoba bi definitivno mogala da vam postane nešto više od prijatelja. Parovi će se mnogo smejati i voleti. Doživljavate lepu fazu u kojoj se veza još više razvija u željenom smeru i čini vas oboje potpuno srećnima.

Postićićete veliki uspeh u svom timu i bićete više u fokusu. To je dobro za vas, jer se vaš učinak više ceni. Stvari se poboljšavaju za frilensere. Kreativno ćete da baratate svojim novcem i pronalazićete potencijal uštede koji pre niste primetili.

Jarac

Srećna planeta Jupiter deluje kao podsticaj za flert i izlaske za samce. Ove nedelje imaćeteveliki se*sepil i gotovo sigurno više od jednog obožavatelja. Jarčevi u vezi će u trenu da obmotaju partnera oko malog prsta. Sada stvari jako dobro idu parovima i divno se slažete.

Na poslu ćete da razvijete više samopouzdanja. S mnogo veštine i mašte rešavaćete čak i zahtevne zadatke - i neumorno ćete da gazite ka uspehu. Vrlo mudro ćete da pregovarate o platama, ugovorima ili cenama. Sada se isplati ulagati u tehnologiju i multimediju.

Vodolija

Reagovaćete osetljivije i treba vam više slobode. Venera i Mars se ukrštaju, što može da optereti vezu. U razgovorima je važno da ne reagujete impulsivno. Fokus je sada na ljubavi prema sebi. Slobodni će da uzmu pauzu od zabavljanja. Bićete manje osetljivi na romantiku i radije ćete da sledite svoje interese.

Sunce i Merkur jačaju vaše samopouzdanje i pomažu vam u profesionalnom napredovanju. Ipak, morate da budete timski igrač i da osigurate da sve teče glatko. Sjajno je to da sada razvijate dobre ideje, razmišljate vrlo inovativno i pažljivo rukujete svojim novcem.

Ribe

Zvezde vam sada daju mnogo romantičnih vibracija. Ribe u vezi brinu o svojoj vezi i razočarane su kada njihov partner ne reaguje onako kako žele. Važno je da ne dramatizujete i da se prepustite i jednostavno preživite ovu nimalo laku fazu. Samci će da se oslanjaju na nezavisnost. Ali, i dalje ćete da imate veliki interes za flert i izlaske. Međutim, sve ostaje površno, jer još niste spremni za trajnu obavezu.

Na poslu znate šta želite. Vaša želja za kvalitetom je visoka. Stvari ne idu tako dobro kada moraju da idu brzo. Stres i vremenski pritisak su kontraproduktivni. U kreativnim projektima dobijaćete bodove sa svojim idejama. Dobro kontrolišete svoj novac, ali skloni ste preteranom trošenju na male stvari.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas