Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

До 18. јуна ОВИМ ЗНАКОВИМА СТИЖУ ВЕЛИКИ ПРОБЛЕМИ У ЉУБАВИ: Коме ће планете бити мање, а коме више наклоњене до краја недеље?

Ево шта астролози предвиђају сваком хороскопском знаку до 18. јуна

1686739205_shutterstock_2167690337.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сунце представља нашу креативну снагу, нашу свест и наше самоостварење. Ове недеље добија подршку и од других планета који ће повољно да утичу на нас. Сада је добра прилика да постанете свесни неких битних елемената у вашем животу који имају везе са развојем личности. Будући да је владавина Близанаца у току, дешава се много тога на духовном нивоу.

А ево како изгледа хороскоп за ову недељу:

Ован

Венера и Марс доносе нову хармонију паровима. Супер се слажете и страствено волите исте ствари. Сада можете да остварите заједничке циљеве и да направите конкретне планове за будућност. Самци су заинтересовани за живахне особе који деле њихов ентузијазам и брзо прихватају нове идеје. Звезде ће да вам доведу некога ко ће снажно да побуди вашу пажњу.

Сунце и Марс ће да вам помогну да брзо и успешно обављате послове. Користићете сваку прилику да се докопате најбољих задатака. Бићете добро прихваћени и брзо ћете да инспиришете друге да поделе ваше идеје. Ово ће да буде недеља по вашој мери!

Бик

Венера је мало неповољна ове недеље, што значи да ћете и ви и партнер да реагујете превише бурно на ситнице. Ако не станете на лопту, свађе су неизбежне. Самци треба да буду стрпљиви када излазе и требало би некоме да дају другу прилику.

Ваша каријера напредује, али потребно је неколико компромиса, чак и ако уживате у свом послу. Не би било лоше да све два пута проверите, посебно кад се ради о прорачунима и буџету.

Близанци

Самци желе да излазе и осећају да су сада отворенији за посебне сусрете са више дубине. Венера и Марс доносе романтичне импулсе који готово да гарантују убрзано лупање срца. Близанци у вези улагаће више осећаја и пажње у своју везу и срећни су што су ту за свог партнера.

Меркур и Венера изврсни су за комуникацију и умрежавање. Прикупљаћете информације, алате и вештине на генијалан начин. Ако желите нешто да финансирате, сада можете да пронађете одговарајућег донатора. Мудро ћете да користите свој новац.

Рак

У вашој вези влада хармонија. Са својим вештинама, попут нежности и емпатије, импресионираћете вољену особу, па ћете се заједно бавити будућношћу. Самци су у фази промена. Имаћете око за људе који заслужују ваше поверење и љубав, па би могли да завршите у срећној вези.

Јупитер и Нептун повећавају вашу осетљивост у односима са колегама или купцима. Ова недеља је изврсна ако треба да саставите радну групу или да решите шкакљиве задатке. Сваки изазов свладаћете паметно и интуитивно. То ће вам користити и када су у питању финансије.

Лав

Романтична краљица Венера и еротски Марс у лаву нуде вам романтичну фазу у којој се све једноставно поклапа. Самци коначно крећу у флертовање и изласке, а парови поновно оживљавају осећаје једно према другом. Свршено сте уигран тим, верујете једно другоме и радите на заједничкој будућности.

Звезде су вам тренутно савршено посложене за све што радиш. Имате гомилу добрих идеја и невероватан осећај за трендове. Пут према напредовању вам је отворен. Сјајни сте и када је у питању зарада и флексибилно се прилагођавате променама.

Девица

Самцима је тренутно потребна слобода. Налазите се у фази самооткривања и уживате радећи оно што вас се ради. У везама су потребни неки компромиси, јер сте другачији од свог партнера. Али, знате своје границе, па радије попустите како не би дошло до велике свађе, па чак и прекида везе.

Гласник среће Јупитер побољшава ваше изгледе за каријеру. Бићете веома самоуверени на радном месту. Међутим, финансијски договори нису баш онакви какви бисте желели. Проверите све два пута и инсистирајте на квалитету.

Вага

Сунце и Венера ће да вас размазе ове недеље. Самци су жељени на свим забавама и догађајима, а састанци ће да буду успешни. Ваге у романтичној вези доживљавају романтичну фазу са боцкавим вибрацијама. У кревету ћете желети да експериментишете, што ће додатно да освежи везу.

Сада можете да изразите своју креативну страну и осећај за боју и облик. Било на послу или приватно, сада можете да зарадите са стилизовањем свих врста. Блистате сјајним тимским духом. Меркур ће да вас погура финансијски.

Шкорпија

Две љубавне планете, Венера и Марс, сусрећу се и чине вас мало осетљивијим у емоционалним стварима. Самци свесно пазе на нијансе у свом флерту и критичније проматрају своје обожаватеље. Паровима је потребно неколико разјашњавајућих разговора како би веза текла несметано.

Сада вам је потребно фино подешавање и прецизније управљање временом за довршавање свих задатака. Сјајно је то што ће ваше идеје за значајне иновације да буду добро прихваћене. Осим тога, имаћете много инспирације како да направите нешто више од свог новца.

Стрелац

Захваљујући Венери и Марсу, самци ће ове недеље да имају магнетске вибрације. Причаћете са драгим људима и флертовати како треба. Једана особа би дефинитивно могала да вам постане нешто више од пријатеља. Парови ће се много смејати и волети. Доживљавате лепу фазу у којој се веза још више развија у жељеном смеру и чини вас обоје потпуно срећнима.

Постићићете велики успех у свом тиму и бићете више у фокусу. То је добро за вас, јер се ваш учинак више цени. Ствари се побољшавају за фриленсере. Креативно ћете да баратате својим новцем и проналазићете потенцијал уштеде који пре нисте приметили.

Јарац

Срећна планета Јупитер делује као подстицај за флерт и изласке за самце. Ове недеље имаћетевелики се*сепил и готово сигурно више од једног обожаватеља. Јарчеви у вези ће у трену да обмотају партнера око малог прста. Сада ствари јако добро иду паровима и дивно се слажете.

На послу ћете да развијете више самопоуздања. С много вештине и маште решаваћете чак и захтевне задатке - и неуморно ћете да газите ка успеху. Врло мудро ћете да преговарате о платама, уговорима или ценама. Сада се исплати улагати у технологију и мултимедију.

Водолија

Реаговаћете осетљивије и треба вам више слободе. Венера и Марс се укрштају, што може да оптерети везу. У разговорима је важно да не реагујете импулсивно. Фокус је сада на љубави према себи. Слободни ће да узму паузу од забављања. Бићете мање осетљиви на романтику и радије ћете да следите своје интересе.

Сунце и Меркур јачају ваше самопоуздање и помажу вам у професионалном напредовању. Ипак, морате да будете тимски играч и да осигурате да све тече глатко. Сјајно је то да сада развијате добре идеје, размишљате врло иновативно и пажљиво рукујете својим новцем.

Рибе

Звезде вам сада дају много романтичних вибрација. Рибе у вези брину о својој вези и разочаране су када њихов партнер не реагује онако како желе. Важно је да не драматизујете и да се препустите и једноставно преживите ову нимало лаку фазу. Самци ће да се ослањају на независност. Али, и даље ћете да имате велики интерес за флерт и изласке. Међутим, све остаје површно, јер још нисте спремни за трајну обавезу.

На послу знате шта желите. Ваша жеља за квалитетом је висока. Ствари не иду тако добро када морају да иду брзо. Стрес и временски притисак су контрапродуктивни. У креативним пројектима добијаћете бодове са својим идејама. Добро контролишете свој новац, али склони сте претераном трошењу на мале ствари.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas