Oglas
· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

ELZA je moćan igrač, a MERIDA gazi napred: Šta ste vi u DIZNIJEVOM horoskopu?

Da li ste nekada oko sebe osećale nepravdu kao Pepeljuga? Mislite da ste hrabrog duha kao Pokahontas? Proverite koji ste horoskopski lik iz Diznijevih filmova.

1599131019_Dizni.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Znate koji ste horoskopski znak, a sada možete proveriti koja ste princeza.

Pokahontas Foto: Youtube/ screenshot Disney

Pročitajte još: MATEMATIČAR je "izračunao" ovogodišnje nemire još 2012. godine, a PREDVIĐA još STRAŠNIJE stvari

Ovan - Pokahontas

Divlja devojka koja veruje u sebe. Gladna avanture i - narcisoidna. Bira partnera koji je sličan njoj, ali smatrada ona sve može bolje. Pametna je i tačno zna kad, šta i gde treba nešto da kaže. Iskren prijatelj .

Bik - Mulan

Izuzentno sposobna, inteligentna i konfliktna. Spremna da ubije za svoje bližnje i često ne promislite o onome što kaže ili uradi. Ima turbolentne životne periode pune neočekivanih uspona i padova koji se uvek nekim čudom završe najboljim mogućim ishodom. Brutalno ste iskren prijatelj.

Mulan je konfliktna, a Jasmin voli da uživa.
Pepeljuga Foto: Piksabej

Blizanac - Jasmin

Mudra osoba koaj voli da se provodi i uživa. Nepouzda i lenja, ali kad je u pitanju neki provod prva! . Duhovita, harizmatična imnogo sreće u ljubavi i ogromni krug prijatelja.

Rak - Pepeljuga

Nežna, krka bića koja svako može lako da povredi. Izvanredni su prijatelji i pomognu. Često se skrivaju u svoj svet i povučeni su. Opsednuti su svojim izgledom. Privrženi su porodici i pod njihovim uticajem.

Pročitajte još: Decenijama su nas PRIPREMALI za KORONU, a ovaj MURAL je DOKAZ! (FOTO)

Lav - Bela

Kao i prelepa Bela i Lav uvek uradi pravu stvar. Zna šta treba da kaže i ne pravi greške. Pouzdan je  uvek "spasi" dan ili situaciju. Kreativnost je lavu samo bonus. Iskren prijatelj.

Bela uvek radi pravu stvar, a Snežana je praktična i pedantna.
Bela Foto: Youtube/ screenshot Disney

Devica- Snežana

Kao i Snežana i Device su skromne, a ujedno pedantne i vole da im je sve na svom mestu. Međutim, Snežana je praktična. Ne potresa ih preterano tuđe mišljenje, ali ih užasava haos bilo kog tipa. Požrtvovane su i vrlo disciplinivane.

Vaga - Zlatokosa

Zlatokosa je neodlučna osoba, nežna i obožava svoju kosu. Uvek se dvoumi da slučajno ne pogreši, pa je često frustrirana, neuravnotežena i često se pogubi.

Pročitajte još: Posle 735 GODINA: Srele su se TRI PLANETE, stari svet će se raspasti i u DECEMBRU počinje NOVI POREDAK

Elza Foto: Youtube/ screenshot Disney

Škorpija - Uspavana Lepotica

Flegmatična i dobro se prilagođava svakoj situaciju. Voli da uživa i da se provodi. Volite toplinu doma i komfor. Često ima ispade nervoze nad  najbližima, a onda se iskupi. Obožava da spava.

Strelac - Hrabra Merida

Pouzdani, svojeglavi i nikad ne slušate savete. Strelac je rođen pod "srećnom zvezdom", pa kada upadne u bilo kakav problem vešto ga rešava. Impulsivan, inteligentan, dovitljiv i ne drži ga mesto.

Merida je nezaustavljiva, a Elza sposobna.

Jarac - Elza

Ima neki magnetizam koji privlači. Moćan igrač, svojeglav, sposoban. Uporan, gladan pažnje i uvek traži nešto novo, uzbudljivo. pravi vladar, vođa, hladan i čvrst.

Vodolija - Princeza i žabac

Foto: Youtube/ screenshot Cartoon Seasons

Spremna je čak i žabu da poljubi da bi dobila svog princa. Uporna i temeljna, ali luda. Kreativna i zanimljiva, ali kada nastupi "žuta minuta" - bežite. Dugo može da trpi dok joj " ne pukne film".

Pročitajte još: "Drago mi je što neću doživeti ono što vidim": Ubiće trojicu POLITIČARA, a Beogradom će marširati vojska

Riba - Mala Sirena

Mala Sirena deluje nežno i krhko, ali spremna da uradi sve zarad svog cilja. Ona je tvrdoglava, impulsivna, ali se vrlo često zbog brzopletosti nađe u velikim problemima. Verovatno ste kreativni, ali odlični samo kao savetodavci ideja koje vam se često obiju o glavu. Kao prijatelji su odlični.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas