Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАВЕРЕ

Деценијама су нас ПРИПРЕМАЛИ за КОРОНУ, а овај МУРАЛ је ДОКАЗ! (ФОТО)

Причу о томе да је корона део светске теорије завере како би људе затворили у кућама и створили нови светски поредак недавно су добиле нови "доказ" мурал на денверском аеродрому.

1593924394_InstagramDenver.PNG
Фото: Instagram/ printscreen Vintagevegan2
Oglas

Колико су дуго планирали корону? Питање је које постави себи сваки путник ауеродрома у Денверу када прође поред чувеног мурала уметника Леа Тангуме.

Прочитајте још: У РУСИЈИ се штите од КОРОНЕ леком који кошта 150 ДИНАРА

Аеродром у Денверу је деценијама тема разних теоретичара завера, јер је од великог реновирања непрестано изазивао пажњу контроверзним уметничким делима. После скулптуре Плавог мустанга говоркало се да се у подруму аеродрома свашта крије, јер је изграђен на земљи Индијанаца.

Подземни тунел
У подруму аеродрома налази се тунел који га споја са планинама Чејена у којима се крије војни аеродром. Ту се, наводно, налази и председнички бункер у случају апокалипсе.
Мурал са децом које носе масле насликан је 1994. године!

Међутим, недавно се неко сетио да овај аеродорм красе бројни мурали међу којима је и један на којем су приказана деца разних народа. Мурал не би би занимљив да свако дете на лицу не носи маску, какве данас носимо бранећи се од заразе.

Овај мурал је насликан 1994. године! Тада, дефинитивно, маске никог нису занимале осим хирурга и тешко је објашњиво шта оне представљају у визији уметника Леа Тангуме.

Мурал са маскама до фебруара ове године нико није примећивао, јер је у очи падала још страшнија слика на којој су приказани уништени градови, рат и апокалипса какву нико не жели да види пре уласка у авион. Тај мурал са ватром, разарањем и несрећом је део трилогије "Мир и хармонија са природом" чији је циљ да освести људе у еколошком смислу.

Прочитајте још: Једна земља ЕУ тек ДАНАС је скинула симбол СВАСТИКЕ са грба својих ваздухопловних снага

Блуцифер Фото: Youtube/ screenshot Denver7

Пошто је мурал са децом која носе маске брзо стигао до медија одмах је демантовано и објашњено да је реч о слици филипинског уметника ЦЈ Тринидада која ју је насликао као део серијала "Макскомуникација" са циљем да се сакупи новац за учитеље Филипинима. Тринидад каже да је слика завршена у фебруару ове године.

На плочицама у холу је и симбол опасне заразе "аустралијског антигена".
Блуцифер
Једна од највећих контраверзи је симбол аеродрома, плави мустанг са црвеним очима којег називају Блуцифер.

Међутим, ту није крај заверама на денверском аеродрому, јер на плочицама аеродромске хале пише "Ag Au" за које многи претпостављају да означавају елементе злато и средбро, пошто је овај крај био познат по "златној грозници". Теоретичари завера тврде да је то скраћеница за вирус познатији под именом "аустралијски антиген" који може да збрише људску расу и опаснији је него корона.

Прочитајте још: НИЈЕ КАКО СЕ МИСЛИЛО! Корона вирус претвара људске ћелије у ЗОМБИЈЕ који пуштају изданке и шире се по целом телу (ФОТО)

Овај аеродром је, иначе, препун симбола илумината и сви се и данас чуде зашто су користили толико директних асоцијација NWO које директно асоцијарију на Нови светски поредак. Због тога многи мисле да ће овај аеродром бити светско седиште када ова организација преузме власт.

Управа аеродрома је прошле године почела нове радове, а у жељи да демантује све теорије завере поставили су постере са ванземаљцима и натписима "Ми знамо нешто". Посетиоце је забављала скулптура горгоља који говори.

Фото: BuzzFeed Multiplayer

Међутим, ништа не може да промени чињеницу да је овде писта изграђена у облику свастике, као и да је аеродром завршен са 18 месеци кашњења и прекорачио је буџет за две милијарде долара!

Писта је у облику свастике, а знаци масона на улазу.

Када је, коначно, отворен сви су на улазу приметили скандалозну плочу са "временском капсулом" за 2094. годину преко које су уклесани подацим о изградњи и украшена је знаком масона - шестаром и лењиром!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas