Oglas
· · Komentari: 0

NAJDEPRESIVNIJI horoskopski znak: Poznati su mračnom razmišljanju i neodlučnosti čak i kad nemaju poseban RAZLOG

Horoskopski znak koji teško bira pravi put

1669291139_profimedia.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Vage su poznate po svojoj neodlučnosti i mračnom razmišljanju, zbog čega sebe vrlo lako i brzo mogu da gurnu u melanholiju i depresiju čak i kada za to nemaju posebnih razloga.

Pripadnici ovog znaka zbog svojih večnih dilema ne mogu da odaberu pravi put, što ih rastužuje. Iako neodlučni, prilično su nepokolebljivi na putu do svojih ciljeva.

Pročitajte još: Stigao nam je nov MLAD MESEC: Ovim znakovima će doneti lep period

Vage su u neprestanom strahu. Uvek razmišljaju o posledicama i predviđaju budućnost koja je u njihovim mislima najčešće crna i neizvesna.

U društvu su uglavnom omiljeni zbog svoje dobroćudnosti i inteligencije pa se lepo slažu sa suprotnim polom.

Međutim, zbog svojih negativnih stavova oni su sami sebi najveći neprijatelji na putu do sreće.

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas