Oglas
· · Komentari: 0
astro

NEDELJNI HOROSKOP OD 19. DO 25. FEBRUARA: Šta nam donosi Venera u konjunkciji sa Marsom i Merkurom u Ribama

Od 19. do 25. februara 2024. godine imamo mnogo toga za rad, jer su astrološki tranziti koji nam se pridružuju ove nedelje dalekosežni i duboki u svojim lekcijama.

1708352132_shutterstock_2274528153.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Sa severnim čvorom u konjukciji Hiron i Mesečevim trigonom Saturnom na vrhu nedelje imaćemo energiju da damo sve od sebe.Imamo Veneru u konjunkciji sa Marsom i Merkurom u Ribama da bi nas podsetili da moramo da budemo u toku sa našim ljubavnim životima. 

Ovan

Ove nedelje borićete se sa neodlučnošću. Najviše sukoba ćete imati upravo sa članovima porodice. Sve vreme ćete misliti na jednu osobu, a to je vaš partner. Stalo vam je da budete bolja verzija sebe upravo zbog njega.

Bik

Obično ste veoma otvorenog uma kada je u pitanju vaš partner, ali postoji nešto o čemu biste možda želeli da razgovarate sa njim ove nedelje jer niste sigurni da to više možete da izdržite. Vreme je da kažete šta vam je na srcu. Oavj period će vam biti najizazovniji u ljubavi od bilo kog do sada.

Blizanci

Ako niste u mogućnosti da nađete malo slobodnog vremena, možda ćete videti da lako postajete isfrustrirani i da ćete negativno raspoloženje preneti na druge. DTranziti koji vas duboko utiču ove nedelje su Lav Mesec, Venera u konjukciji Mars i Mesec nasuprot Merkuru. U ovom trenutku možete upasti u blagu raspravu sa kolegom.

Rak

Bićete prijatno iznenađeni ove nedelje od strane bliskih osoba. Poklone i pažnju koju ste darivali vratiće vam duplo. Imate mogućnost da 23. februara upoznate svoju srodnu dušu.

Lav

Vaš šarm čini čuda, da ćete impresionirati sve ljude oko sebe. Možda ćete takođe otkriti da vam timski rad dobro ide i da ćete, ako ste u ulozi lidera, savršeno odgovarati. Vi ste od pomoći i dobar učitelj.

Snagu crpite tokom tranzita Meseca nasuprot Marsa, Meseca nasuprot Merkuru i Meseca nasuprot Saturnu. Možete dati primer drugima kako da se uzdignu iznad kada im bude teško.

Devica

Uvidećete da posle svega što ste prošli da biste stigli do uspešne pozicije na poslu, vaše prisustvo ne samo da se ceni već se za njim i žudi. Popularni ste i potrebni ove nedelje, i volite osećaj da nekome nedostajete.

Ako ste uzeli slobodno, povratak će biti od velike pomoći i vama i onima oko vas. Bićete ispunjeni ljubavlju i pažnjom.

Vaga

Videćete da ste fleksibilniji nego što mislite kada su u pitanju rasprave sa partnerom ili stajanje na mestu kada vam neko kaže da morate nešto da uradite ove nedelje. Biće vam potrebno dosta strpljenja i razumevanja.

Škorpija

Shvatili ste da, ako postoji nešto što treba da se uradi u vašem životu, to neće učiniti samo od sebe, što znači da ste vi pokretač kada su u pitanju uzroci i posledice. Vrlo jasno ćete prepoznati da tokom nedelje od 19. do 25. februara 2024. godine, ako to ne uradite, neće biti gotovo, tako da vas odmah uči da se ne oslanjanje na druge.

Ono što je sjajno u svemu ovome je to što za vas nije velika stvar, jer volite da znate šta morate da uradite. Čini da se osećate fantastično kada ste u stanju da postignete stvari sami, bez pomoći drugih. 

Strelac

Treba vam vrlo malo da krenete. Nedavna iskustva su vam pokazala da ste spremni, i sposobni da sami sebi učinite velike stvari.  Ne dozvolite da vas savladaju negativna osećanja već izađite kao pobednik i crpite inspiraciju od pozitivnog okruženja, piše sajt Your Tango.

Jarac

Samoća vam prija ove nedelje. Ne želite buku niti dramu, već samo mir i tišinu. Dosta ste posvećeni poslu i saradnici slede vaše ideje.

Vodolija

Suočićete se sa bivšim partnerom koji će se ponovo pojaviti u vašem životu, tražeći drugu šansu. Energija vam je u padu, potrudite se da poradite na tome.

Ribe

Videćete koliko vam fali ljubav i podrška partnera. Trenutno ste sami, ali poželećete da se taj status promeni i da sa nekim uplovite u vezu. Družite se i izlazite što više kako biste  naišli na pravu priliku.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas