Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 19. ДО 25. ФЕБРУАРА: Шта нам доноси Венера у коњункцији са Марсом и Меркуром у Рибама

Од 19. до 25. фебруара 2024. године имамо много тога за рад, јер су астролошки транзити који нам се придружују ове недеље далекосежни и дубоки у својим лекцијама.

1708352132_shutterstock_2274528153.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Са северним чвором у коњукцији Хирон и Месечевим тригоном Сатурном на врху недеље имаћемо енергију да дамо све од себе.Имамо Венеру у коњункцији са Марсом и Меркуром у Рибама да би нас подсетили да морамо да будемо у току са нашим љубавним животима. 

Ован

Ове недеље борићете се са неодлучношћу. Највише сукоба ћете имати управо са члановима породице. Све време ћете мислити на једну особу, а то је ваш партнер. Стало вам је да будете боља верзија себе управо због њега.

Бик

Обично сте веома отвореног ума када је у питању ваш партнер, али постоји нешто о чему бисте можда желели да разговарате са њим ове недеље јер нисте сигурни да то више можете да издржите. Време је да кажете шта вам је на срцу. Оавј период ће вам бити најизазовнији у љубави од било ког до сада.

Близанци

Ако нисте у могућности да нађете мало слободног времена, можда ћете видети да лако постајете исфрустрирани и да ћете негативно расположење пренети на друге. ДТранзити који вас дубоко утичу ове недеље су Лав Месец, Венера у коњукцији Марс и Месец насупрот Меркуру. У овом тренутку можете упасти у благу расправу са колегом.

Рак

Бићете пријатно изненађени ове недеље од стране блиских особа. Поклоне и пажњу коју сте даривали вратиће вам дупло. Имате могућност да 23. фебруара упознате своју сродну душу.

Лав

Ваш шарм чини чуда, да ћете импресионирати све људе око себе. Можда ћете такође открити да вам тимски рад добро иде и да ћете, ако сте у улози лидера, савршено одговарати. Ви сте од помоћи и добар учитељ.

Снагу црпите током транзита Месеца насупрот Марса, Месеца насупрот Меркуру и Месеца насупрот Сатурну. Можете дати пример другима како да се уздигну изнад када им буде тешко.

Девица

Увидећете да после свега што сте прошли да бисте стигли до успешне позиције на послу, ваше присуство не само да се цени већ се за њим и жуди. Популарни сте и потребни ове недеље, и волите осећај да некоме недостајете.

Ако сте узели слободно, повратак ће бити од велике помоћи и вама и онима око вас. Бићете испуњени љубављу и пажњом.

Вага

Видећете да сте флексибилнији него што мислите када су у питању расправе са партнером или стајање на месту када вам неко каже да морате нешто да урадите ове недеље. Биће вам потребно доста стрпљења и разумевања.

Шкорпија

Схватили сте да, ако постоји нешто што треба да се уради у вашем животу, то неће учинити само од себе, што значи да сте ви покретач када су у питању узроци и последице. Врло јасно ћете препознати да током недеље од 19. до 25. фебруара 2024. године, ако то не урадите, неће бити готово, тако да вас одмах учи да се не ослањање на друге.

Оно што је сјајно у свему овоме је то што за вас није велика ствар, јер волите да знате шта морате да урадите. Чини да се осећате фантастично када сте у стању да постигнете ствари сами, без помоћи других. 

Стрелац

Треба вам врло мало да кренете. Недавна искуства су вам показала да сте спремни, и способни да сами себи учините велике ствари.  Не дозволите да вас савладају негативна осећања већ изађите као победник и црпите инспирацију од позитивног окружења, пише сајт Yоур Танго.

Јарац

Самоћа вам прија ове недеље. Не желите буку нити драму, већ само мир и тишину. Доста сте посвећени послу и сарадници следе ваше идеје.

Водолија

Суочићете се са бившим партнером који ће се поново појавити у вашем животу, тражећи другу шансу. Енергија вам је у паду, потрудите се да порадите на томе.

Рибе

Видећете колико вам фали љубав и подршка партнера. Тренутно сте сами, али пожелећете да се тај статус промени и да са неким упловите у везу. Дружите се и излазите што више како бисте  наишли на праву прилику.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas