Oglas
· · Komentari: 0

NEDELJNI HOROSKOP: VAGAMA slede promene, jedan znak uočava svoje greške

Jedan znak biće na ivici flerta

1670832573_horoskpop.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Nedelja pred nama donosi mnogo turbulentnih odnosa. Neki znakovi će imati ljubavne razmirice, dok će pojedini imati tenzičnu nedelju na poslu.

Pročitajte još: 2023. će biti jedna zanimljiva godina koja donosi TEKTONSKE PROMENE: Uvodi nas u jednu potpuno novu eru čovečanstva!

Ovan

Posle punog Meseca povedite u narednoj nedelji računa kako komunicirate. Posebno se odnosi na kolege. U porodici stvari su pod kontrolom. Možda starija ženska osoba bude zahtevala razgovor sad i odmah ali nemojte padati u vatru. Mirnim tonom recite kada vama odgovara.

Bik

Napokon da i vi malo predahnete. Tenziju ovog punog Meseca vi nećete puno osećati. Stanje u porodici je ok, nema ten  zije. U polju ljubavi vam se spremaju lepe stvari pa se potrudite da budete mazna i nasmejana žena. Opustite se ove nedelje i bez grubih reči i oštre komunikacije.

Blizanci

Samo da vam se zavrsi narednih sedam dana. Sukobi su izvesni na polju ljubavi i posla. Niste samo vi krivi ali zbog punog Meseca popriličan je haos koji se oseća svuda. Savet je polako i mirno koliko god možete.

Rak

Očekuju vas promene unutar porodice. Starija ženska osoba će imati problema za zdravljem. Vi ćete od partnera očekivati podršku međutim on će više biti okrenut poslu. Postoji moćnost da se nađete u epicentru ogovaranja na poslu. Nemojte se braniti, pustite ih neka pričaju jer istina izađe uvek kao pobednik. 

Lav

Situacija na poslu je dramatična. Svako vuče na svoju stranu još ako ste nadređeni zaista može da dođe do sukoba ali i do otkaza. U ljubavi vas očekuje podrška i savet partnera ako ste slobodni osmehuje vam se preko posla nova ljubav!

Devica

Odnosi u primarnoj porodici su ok. Ako imate decu možete očekivati bunt i negodovanje. Saslušajte šta imaju da vam kažu. U ljubavi stvari idu svojim tokom, vi se posvetite poslu jer vas na kraju nedelje očekuje prijato iznenađenje na poslu.

Vaga

Radna nedelja vam donosi promene. U ljubavi možete da očekujete promene koje će inicirati vaš partner. Obavezno porazgovarajte sa njim. Na poslu morate tražiti razgovor sa nadređenim kako bi precizno izneli probleme svog sektora. 

Škorpija

Ako zastanete i pogledate iza sebe možete tačno da uvidite gde ste grešili. Ova nedelja je idealna za to pa se okrenite iza sebe i polako korak po korak. U porodici vam slede lepi momenti mira i sreće.

Strelac

Ove nedelje tenzija na poslu dostiže vrhunac. Morate zauzeti stav i mirnim tonom porazgovarati. Partner je takođe preopterećen poslom pa može doći do svađa i rasprava bez potrebe. Polako, čuvajte jedno drugo jer je to jedino bitno kada prođu sve oluje.

Jarac

Zadovoljni ste svojim poslovnim rezultatima. U ljubavi polako završavate sa prošlošću. Sada ste i vi zadovoljni sobom i polako privlačite jednu lepu ljubav u svoj život.

Pročitajte još: Tri HOROSKOPSKA ZNAKA koja ne pokazuju emocije: Smatra se da imaju LEDENO SRCE

Vodolija

Situacija u narednoj nedelji zavisi od vas. Ako dopustite da drugi utiču na vas vi ćete pogrešiti. Budite sigurni u sebe i svoje vrednosti i ponašajte se u skladu sa tim. Ako ste sami javlja vam se partner iz prošlosti. Zauzeti će imati podršku od partnera. 

Ribe

Nedelja pred vama vam donosi lepe trenutke. U ljubavi možete da očekujete ponudu od partnera za put. Iako ste preokupirani poslom ipak razmislite o predlogu i pokušajte rešenje i da odete na taj put! Slobodni će posebno zračiti pa možete da očekujete udvaranja. Jedan kolega će biti poprilično otvoren a na vama je da donesete odluku da li ulazite sa njim u flert.. srećno!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas