Oglas
· · Komentari: 0

PUN MESEC U BLIZANCIMA 27. NOVEMBRA: Imaćete priliku da se oslobodite TERETA prošlosti

Veme je da se oslobodite svih poteškoća koje vam je ova godina donela

1700747911_Foto-Shutterstock-mesec1.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Iako imamo još jedan pun Mesec u decembru, pun Mesec u Blizancima 27. novembra 2023. navodi nas da počnemo da razmišljamo o tome šta želimo da očistimo i oslobodimo. Šta više ne želimo da nosimo sledeće godine? Šta je postalo previše teško? Šta je oduzimalo previše resursa? Vreme je da počnemo da razmišljamo o otpuštanju teških stvari kako bismo mogli da uđemo u novu godinu sa više usklađenosti, gracioznosti i lakoće. Postavite svoje namerei pošaljite ih univerzumu pod punim Mesecom. Dozvolite im da ih nose moćne energije čišćenja koje pun Mesec sa sobom nosi.

Pun Mesec u Blizancima – vreme okupljanja

Blizanaci predstavljaju dualnost koja živi u svima nama. Mi smo i ograničena ljudska bića i beskonačna bezvremenska duša. Imamo pravila kojih se treba pridržavati i po kojima živimo, ali naša duša je bezgranična i slobodna. Ova dualnost koju simbolizuju Blizanci je nešto sa čime se možemo povezati i poštovati pod ovim punim Mesecem. Kako možemo da cenimo svoje ljudsko ja, ali i da poštujemo dušu i mudrost koju ona nudi? Pošto Blizancima vlada planeta komunikacije Merkur, istraživanje ovog pitanja kroz dnevnikbi bilo sjajno.
Merkur je takođe poznat po svojim odličnim društvenim veštinama i sposobnostima pripovedanja, čineći pun Mesec u Blizancima fantastičnin periodom za druženje i okupljanje sa prijateljima.

Možda osetimo potrebu za dodatnim druženjem ili spontano otkrijemo da je naš kalendar ispunjen važnim događajima. Razgovori mogu teći lakše uz malo manje napora, a mi ćemo se osećati ugodnije kada izađemo iz naše ljuske i podelimo sopstvenu priču. Iskoristite ovu energiju na najbolji način tako što ćete zakazati okupljanje, sastanak ili ritual oko ovog punog Meseca.

Pun Mesec u Blizancima i jake planetarne sile

Mnogo je planetarnih sila u igri pod ovim punim Mesecom. Zbog ovih pomešanih energija koje kruže pod ovim punim Mesecom, osećaćemo se hrabro i duhovno. Sve planetarne energije se kombinuju da bi ovom punom mesecu dale vatrenu oštricu. I Mars i Lilit su veoma jake planetarne sile koje nas mogu ispuniti i stvoriti napetost. Ako nešto ključa u vama, ovaj pun Mesec će tu energiju potisnuti napolje. Vrele emocije nas mogu preplaviti i osećaćemo se pomalo razdražljivo ili frustrirano kako se stvari odvijaju.
Saturn, planeta karme i naš glavni učitelj, takođe je aktivan pod ovim punim Mesecom, podsećajući nas na važnost postavljanja granica i brige o svom zdravlju i blagostanju.

Šta god da vam se desi, ovaj Pun Mesec u Blizancima izgleda kao moćan učitelj. Dozvolite sebi da budete đak i verovatno ćete otkriti da ćete, kada pun Mesec bude prošao, bolje razumete stvari iz drugačije perspektive.
Uopšteno govoreći, ovaj pun Mesec je naš podsetnik da počnemo da uklanjamo nered iz prošle godine i nađemo vremena za druženje sa prijateljima i porodicom. Kada se naviknemo, biće nam lakše da se krećemo kroz sve napete energije koje ovaj period punog Meseca nosi sa sobom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas