Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПУН МЕСЕЦ У БЛИЗАНЦИМА 27. НОВЕМБРА: Имаћете прилику да се ослободите ТЕРЕТА прошлости

Веме је да се ослободите свих потешкоћа које вам је ова година донела

1700747911_Foto-Shutterstock-mesec1.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Иако имамо још један пун Месец у децембру, пун Месец у Близанцима 27. новембра 2023. наводи нас да почнемо да размишљамо о томе шта желимо да очистимо и ослободимо. Шта више не желимо да носимо следеће године? Шта је постало превише тешко? Шта је одузимало превише ресурса? Време је да почнемо да размишљамо о отпуштању тешких ствари како бисмо могли да уђемо у нову годину са више усклађености, грациозности и лакоће. Поставите своје намереи пошаљите их универзуму под пуним Месецом. Дозволите им да их носе моћне енергије чишћења које пун Месец са собом носи.

Пун Месец у Близанцима – време окупљања

Близанаци представљају дуалност која живи у свима нама. Ми смо и ограничена људска бића и бесконачна безвременска душа. Имамо правила којих се треба придржавати и по којима живимо, али наша душа је безгранична и слободна. Ова дуалност коју симболизују Близанци је нешто са чиме се можемо повезати и поштовати под овим пуним Месецем. Како можемо да ценимо своје људско ја, али и да поштујемо душу и мудрост коју она нуди? Пошто Близанцима влада планета комуникације Меркур, истраживање овог питања кроз дневникби било сјајно.
Меркур је такође познат по својим одличним друштвеним вештинама и способностима приповедања, чинећи пун Месец у Близанцима фантастичнин периодом за дружење и окупљање са пријатељима.

Можда осетимо потребу за додатним дружењем или спонтано откријемо да је наш календар испуњен важним догађајима. Разговори могу тећи лакше уз мало мање напора, а ми ћемо се осећати угодније када изађемо из наше љуске и поделимо сопствену причу. Искористите ову енергију на најбољи начин тако што ћете заказати окупљање, састанак или ритуал око овог пуног Месеца.

Пун Месец у Близанцима и јаке планетарне силе

Много је планетарних сила у игри под овим пуним Месецом. Због ових помешаних енергија које круже под овим пуним Месецом, осећаћемо се храбро и духовно. Све планетарне енергије се комбинују да би овом пуном месецу дале ватрену оштрицу. И Марс и Лилит су веома јаке планетарне силе које нас могу испунити и створити напетост. Ако нешто кључа у вама, овај пун Месец ће ту енергију потиснути напоље. Вреле емоције нас могу преплавити и осећаћемо се помало раздражљиво или фрустрирано како се ствари одвијају.
Сатурн, планета карме и наш главни учитељ, такође је активан под овим пуним Месецом, подсећајући нас на важност постављања граница и бриге о свом здрављу и благостању.

Шта год да вам се деси, овај Пун Месец у Близанцима изгледа као моћан учитељ. Дозволите себи да будете ђак и вероватно ћете открити да ћете, када пун Месец буде прошао, боље разумете ствари из другачије перспективе.
Уопштено говорећи, овај пун Месец је наш подсетник да почнемо да уклањамо неред из прошле године и нађемо времена за дружење са пријатељима и породицом. Када се навикнемо, биће нам лакше да се крећемо кроз све напете енергије које овај период пуног Месеца носи са собом.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas