Oglas
· · Komentari: 0

Vikend horoskop: Blizanci moraju da pripaze na zdravlje, a Lavove i Vage očekuju ozbiljni razgovori sa partnerom

Pogledajte šta vam donosi ovaj vikend

1662034869_pexels-olya-kobruseva-4630030.jpg
Foto: Pexels
Oglas

Vikend koji je pred nama nekima donosi mnogo stresa, nekim pozbiljne razgovore, dok će neki morati da donesu važne odluke. Bilo kako bilo, obeležiće ga mnogo dešavanja na svim poljima. 

Ovan

Previše obaveza a samim tim i stresa se odrazilo na vaš imuni sistem. Razmislite da za vikend napravite plan kako da polako uvodite zdrave navike u vaš život.

Bik

Zbog užurbanog načina života ljubav ispašta. Priredite za vikend mali znak pažnje partneru. Videćete kako se sve menja!

Blizanci

Potrebno je da zastanete i oslušnete svoj organizam. Šalje vam poruke koje vi ignorišete. Za dane vikenda posvetite se sebi i polako krenite na sistematski pregled.

Rak

Porodične stvari se dovode u red. I na poslu stvari idu mirnim tokom. Sada je trenutak da se opustite i vikend posvetite sebi.

Lav

LJubav i posao da li mogu zajedno? Mogu ali samo ako obavite iskren razgovor sa osobom preko puta vas. Ne odugovlačite već sada za vikend pričajte.

Pročitajte još: Ova 3 ZNAKA očekuje ljubavni BRODOLOM u septembru: Neki zbog ljubavi gube glavu, neke očekuju prevare i izdaje

Devica

Sve se polako dovodi u red. Samim tim i vaš ritam života. Opustite se i sada radite stvari za koje do sada niste imali vremena.

Vaga

Ako sada ne doneste ljubavnu odluku posle će biti kasno. Poruke pored puta nisu tu slučajno!

Škorpija

Vas pokreće strast kada je bilo šta u pitanju. Osoba koja vam je ušla u život nije tu slučajno. Posvetite joj više pažnje i vaša veza će potrajati.

Strelac

Previše stresan period kada je posao u pitanju. Polako se završava radna nedelja i sada se posvetite svojim nervima koji su poprilično napeti i pred pucanjem.

Jarac

Ako ste se pitali kako izgleda mir svedočili ste ove radne nedelje. Takva energija će se preliti i na vikend a na vama je da uživate. 

Vodolija

Previše tajni je oko vas. Vi jeste odličan prijatelj ali to ne znači da treba da vodite tuđi život! Prijaće vam da se osamite za vikend i posvetite se sebi. 

Ribe

Prija vam energija koja je oko vas. Iako ne ide sve kako ste zamislili vi ipak održavate unutrašnju ravnotežu. To je najbitnije!

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas