Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

VIKEND HOROSKOP: Ovnovi se osećaju iscrpljeno, BIKOVIMA sledi buran vikend

Prestojeći vikend biće zanimljiv mnogim znakovima

1650561636_horoskop.jpg
Foto: unsplash.com
Oglas

Ovan

Završila se burna i naporna nedelja na poslu. Osećate se iscrpljeno. LJubavni život je pod znakom pitanja. Posvetite se partneru za vikend.

Pročitajte još: ŠTA BISMO BEZ NJIH! Žene OVIH 6 horoskopskih znakova važe za NAJJAČE, ali svaka na svoj način

Bik

Sledi vam buran vikend. Pogotovo kada je ljubav u pitanju. Ako ste slobodni upoznajete veoma zanimljivu osobu. Zauzeti će uživati sa partnerom.

Blizanci

Komunikacija vam je odlična i sada na pravi način bez oštrih reči dobijate ono što želite. Za vikend se opustite i uživajte.

Rak

porodica vam je na prvom mestu i to dokazujete. Za vikenvam sledi mini putovanje u kome ćete uživati.

Lav

sada sumirate utiske jer poslovni život više nije minsko polje. Zadovoljni ste i srećni. Vikend nastavite u istom raspoloženju.

Devica

Red , rad i disciplina sada vam ne trebaju. Produženi praznični viken iskoristite kako vam duša traži!

Vaga

Vi ste već na putu ili se polako pakujete. Sve se odvija po planu i nemojte brinuti unapred.


Škorpija

LJubav vam zadaje glavobolju. Sada za dane vikenda sedite i poptičajte prvo sa sobom pa onda sa partnerom.

Strelac

vi se fenomenalno osećate. Prija vam proleće i imate svoj put za vikend. Polako i bez žurbe krenite na put.

Jarac

 Bivše ljubavi vam ne daju mira. Pomalo vam prija pomalo želite svoj mir. Na vama je da odlučite.


Vodolija

Jedva ste dočekali mini odmor. Sve se odvija po planu ali ste ipak malo umorni. Praznične dane namenite samo sebi i svojim potrebama.

Pročitajte još: Ovi horoskopski znakovi bi do kraja aprila mogli da se ZALJUBE: Kome se još smeši ljubav?

Ribe

Uživate, srećni ste i zadovoljni. Okolikna to oseća i imaćete više ponuda za vikend. Vi odlučite gde želite da idete.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas