· · Komentari: 0
astro

Ovi horoskopski znakovi bi do kraja aprila mogli da se ZALJUBE: Kome se još smeši ljubav?

Kome još april daje šanse da se zaljubi do koske!

1650453565_hands-1885310_1280.jpg
Foto: Pixabay

Rak

Vi zračite samopouzdanjem jer vam april daje vetar u leđa. Sprema za vas velika ljubavna iznenađenja! Nemojte ga izneveriti. Daje vam jačinu, odvažnost i očekuje od vas da budete sigurni u sebe i da napokon pogledate u pravcu jednog skrivenog osmeha koji primećujete krajičkom oka.

Vaga

Poslovni planovi vam idu savršeno. Sada tek vaš šarm dobija na snazi jer ste veoma sigurni u sebe! Okruženje to primećuje, potrebno je samo da nastavite istim tempom i ljubav sama dolazi do vas!

Pročitajte još: Ovi horoskopski znaci važe za NAJPOUZDANIJE PRIJATELJE! Zabavni i odani, oni vas nikad neće napustiti kad je teško

Lav

Vama sledi fenomenalna završnica aprila! Ako ste sami definitivno se pojavljuje osoba o kojoj maštate. To će se dogoditi na bilo kom mestu i u bilo kom trenutku. Vi samo budite spremni na ljubavni vatromet! Ako ste u vezi partner vam predlaže zajednički život, divno putovanje!

BONUS VIDEO

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.