Oglas
· · Komentari: 0
ČIST STAN

Ako prvo ŠPRICNETE EKRAN pa ga BRIŠETE pravite GREŠKU ŽIVOTA

Redovno čišćenje obično nije merilo da dobro održavate higijenu, jer možete da uništite stvari!

1603557258_Depositphotos_72239873_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Prilikom brisanja prašine sa televizora treba biti oprezan jer je ekran veoma osetljiv. Najbolje bi bilo da ga očistite jednom nedeljno i to krpom od mikrofibera, tako što ćete sredstvo za čišćenje prvo naneti na krpu, pa tek onda obrisati ekran. Takođe, treba da znate da tečnost ne sme da sadrži amonijak, alkohol ili aceton jer mogu da unište ekran.

Pročitajte još: Tajne SPANAĆA: Zdrav je, ali krije jednu ZAMKU koju moramo da znamo

Hemijska sredstva često ne pomažu Foto: Depozit

Prirodno sredstvo za čišćenje rerne

Koliko god ispirali rernu nakon što ste je oribali kupovnim sredstvima, imate osećaj da je sa strane ili na rešetki ostalo još "hemije" koja će isparavati tokom pečenja jela. Da biste to izbegli, napravite sami sredstvo za čišćenje rerne od prirodnih sastojaka, koje uklanja i najtvrdokornije mrlje.

Pročitajte još: Ovu hranu NIKADA ne zagrevajte u mikrotalasnoj

Sastojci:

  • kore od dve pomorandže
  • kora od limuna, grančica ruzmarina
  • tegla sirćeta
  • soda bikarbona

U čistu teglu stavite kore od limuna i pomorandže, dodajte ruzmarin, stavite pritiskivač za tegle pa nalijte sirćetom. Zatvorite teglu i ostavite pet dana da odstoji, pa tečnost procedite i sipajte u flašicu.

Pročitajte još: Ako tek sada PEČETE PAPRIKE lakše ćete ih očistiti ako uradite SLEDEĆU STVAR

Prilikom čišćenja, najpre rernu, rešetku i vrata pospite sodom bikarbonom, pa poprskajte dobijenim sredstvom. Ostavite 20 minuta da odstoji, pa očistite i isperite.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas