Oglas
· · Komentari: 0
SAVET

Rešite se paukova na prirodan način, jer oni MRZE ovaj miris

Svake jeseni počinje najezda paukova koji traže toplo skrovište.

1631535683_Depositphotos_42737461_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Paukovi su često naši nezvani gosti, a kad nam "okupiraju" dom ne znamo kako da ih se rešimo. Postoji verovanje da ih ne treba ubiti, ali zato možemo lako da ih oteramo.

Jedan od načina da to uradimo je pomoću ulja nane ili drugih eteričnih ulja jer ne vole intenzivne mirise. Stavite ulje i vodu u bocu s raspršivačem i isprskajte prostorije, ćoškove i tamnija mesta. Osim nane, paukovima ne prija ni miris ruže, cimeta, lavande i čajevca.

Pročitajte još: VESEO I PRIJATAN PROSTOR: Saksije sa OVIM motivom će vas nasmejati svakog dana! (FOTO)

Manje ćete ih privući u svoj dom ukoliko ga redovno čistite i vodite računa o tome da posle jela uklonite mrvice i ostatke hrane sa stola i poda. Važno je i da u zidovima i podovima nema pukotina kako ne bi mogli da se zavuku. Ukoliko ipak postoje, sanirajte ih na vreme jer ćete se u suprotnom teže rešiti paukova.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas