Oglas
· · Komentari: 0
VELIKA GREŠKA

Šest stvari koje NIKADA ne smete staviti u SUŠILICU za veš!

Važno je znati unapred.

1629378127_Depositphotos_24316013_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Znanje je moć. A pošto već znate sve o programima na vašoj mašini za pranje veša, dajemo vam listu stvari koje ne idu u mašinu za sušenje veša. 

Pročitajte još: Potopila je ČEŠALJ u vodu sa DVA SASTOJKA i ostala u ŠOKU koliko je prljavštine izašlo! (VIDEO)

Šta nikada ne smete staviti u sušilicu?

1. Kupaći kostimi.

Počeće da se raspadaju i gube elastičnost usled velike toplote.

2. Grudnjaci.

Previše su delikatni, plus, zbog toplote će izgubiti oblik.

Foto: Piksabej

3. Prostirke za kupatilo sa gumenom podlogom.

Guma koja pruža dodatno prianjanje u kupatilu može se u sušilici zapravo raspasti ... i potencijalno izazvati požar.

4. Hulahopke.

Čak i ako ih stavite samo na pet minuta, rizikujete da se zapletu i stvore čvor. Umesto toga, obesite ih da se osuše pored grejača.

5. Sve sa šljokicama.

Ta prugasta košulja sa veštačkim kristalnim perlicama oko dekoltea? Ne činite to osim ako ne želite da rizikujete da istopite kuglice.

6. Uggs.

Primamljivo je, ali ovčja koža će se smanjiti na velikoj vrućini sušilice. Stavite ih na sunčano mesto i sačekajte.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas