Oglas
· · Komentari: 0
LEPE VESTI

Aca Lukas postaje deda po drugi put!

Pevač Aca Lukas će kroz nekoliko meseci postati deda drugi put, budući da njegov sin Lazar Vuksanović čeka prvo dete.

1634022723_aca.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Niame, devojka Lukasovog starijeg sina je trudna, a kroz nekoliko meseci će postati roditelji.

Pročitajte još: Menadžer Tanje Savić izneo jezive detalje iz braka pevačice: "Naterao je da se iskasapi"

Inače, Lukasu će ovo biti drugo unuče. NJegova ćerka Miljana je pre tri godine na svet donela ćerku Minju.

Lazar Vuksanović je donedavno radio kao taksista u jednom udruženju u Beogradu, a sada je promenio zanimanje, te radi kao operater u kol centru jedne kompanije.

- On je divno stvorenje, pored tako uspešnog oca ne bi morao nikada da radi, mogao je da se bahati i uživa u luksuzu, a on ipak želi da sam zaradi svoj dinar. Sva mu čast iskreno, i brzo se uklopio u kolektiv, ali i savladao posao. Kolege ga obožavaju - rekao je izvor.

Deca za primer

- Nikada nisam hteo da imaju protekcije u životu samo zbog toga što su moja deca. Učio sam ih da moraju da zasluže da bi nešto dobili. Naravno da sam uvek mogao da im omogućim da imaju sve, ali šta bih time dobio? Sa 30 godina ne bi ništa radili i živeli bi na mojoj grbači. Dao sam im smernice i uvek sam tu da im pomognem, ali ne i da im dam sve na tacni - rekao je ranije Lukas o svojoj deci.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas