Oglas
· · Komentari: 0

Bane Mojićević ponovo sam: Voleo bih da mi se desi jedna kvalitetna veza

Bane Mojićević je pre nekoliko godina prošao kroz razvod

1688916546_suzana_peric_19042016_041.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Pevač Bane Mojićević pre dve godine se zvanično razveo od supruge Milice, sa kojom ima sina Radoša i ćerku Mašu. NJih dvoje par godina pre zvaničnog razvoda su se rastali i nisu živeli zajedno, a Bane je izbegavao da priča o bračnim problemima, te gotovo niko nije znao za njihov rastanak.

Ipak, nedavno je rekao da je ponovo pronašao sreću u ljubavi:

- Zaljubljen sam. LJubav je uzvraćena, imam devojku. Ona nema veze sa javnim poslom. Napravio sam balans između javnog života i normalnog. Ja nekako biram mirne, normalne i povučene devojke. Moraju duše da nam se prepoznaju da bismo bili u vezi. Nekoliko meseci smo zajedno - rekao je pevač tada za Blic.

Međutim, Bane je i na ovu emotivnu vezu stavio tačku.

- Ne razmišljam o venčanju jer sam trenutno solo. Ne razmišljam ni o novom venčanju, da ponovo prolazim kroz sve to. Voleo bih da mi se desi jedna kvalitetna veza, jedan kvalitetan i zdrav odnos- rekao je Bane za Blic, pa dodao da od emotivnog statusa zavisi kakve će pesme snimati:

- U mom slučaju, emocije pokreću sve. Da li potitivne ili manje pozitivne, to je stvar momenta i statusa trenutnog. Definitivno da emocije pokreću na stvaranje i nastajanje pesama. Kada si srećan i zadovoljan u životu, naravno pevaš vesele pesme, a kada nije tako onda su pesme tužne.

Kako kaže, nikada nije zapostavio posao zbog emotivnih brodoloma.

- Što se tiče posla, tu sam uvek bio dosledan i profesionalan. Može da mi se ruši ceo svet, ali ono što je moja obaveza i što se očekuje od mene, mora da bude maksimalno ispoštovano - kaže pevač.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas