Oglas
· · Komentari: 0
PRESREĆNI

PUNE RUKE POKLONA: Bogdanina porodica stigla u porodilište, Željku lekari dali ČISTU DESETKU! (FOTO)

Porodica Bogdane Ražnatović stigla je u privatnu kliniku gde se porodila njihova mezimica putem carskog reza.

Bogdana-porodica.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Sa osmehom na licu mama i sestre nosile su pune ruke poklona, a radost na njihovim licima govore da jedva čekaju da vide novopečenu mamu i malog nasledika Ražnatovića.

Pročitajte još: Ponosni DEDA: Ovako je Željko Mitrović PROSLAVIO rođenje unuke! (VIDEO)

- Presrećna sam i uzbuđena, sve je u najboljem redu - izjavila je Bogdanina mama.

Foto: Ataimages

Bogdana i beba se osećaju odlično, a kako saznajemo, mali Željko je po rođenju težak 3,360 kg, dugačak 53 cm i dobio je čistu desetku.

Foto: Ataimages

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas