· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

DIVA ponovo OBJASNILA i OTKAZALA sve nastupe (FOTO)

Jelena Karleuša odlučila je da učini sve kako bi sačuvala svoju porodicu, ali i verne obožavatelje zbog pretnje novim talasom korona virusa

1593521099_karleusa.JPG

Jedna od najvećih balkanskih zvezda, Jelena Karleuša još jednom je pokazala da je odgovorna, pre svega prema sebi i svojoj porodici, a onda i prema svojim obožavateljima.

Podršku pružila i Novom Pazaru, koji je novo žarište korona virusa

Naime, iako je imala zakazane brojne rasprodate nastupe za predstojeće vikende, sinoć je zvanično objavila da će svi nastupi biti otkazani.

Pročitajte još: "Praštaj...": Aleksandar Radojičić se POTRESNIM REČIMA oprostio od prijatelja (FOTO)


Foto: ScreenshotInstagram/karleusastar

- Dragi moji, uprkos ogromnom interesovanju i uveliko rasprodatim koncertima, odlučila sam da je ipak najbolje za moju publiku i mene da odložim sve zakazane termine do trenutka kada svi budemo mogli bezbedno da uživamo u mojim pesmama i najboljem provodu. Verujem da će to biti vrlo brzo - navela je Diva na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Pročitajte još: Milica Pavlović šokirala izjavom: Otkrila koliko dugo NIJE imala muškarca

Osim toga, Jelena Karleuša pokazala je saosećanje i sa građanima Novog Pazara i okoline, koji su jedno od najvećih žarišta korona virusa u Srbiji trenutno. Ona i njena porodica tim povodom donirali su i novčana sredstva za nabavku repsiratora u prvom udaru ovog virusa i najavila da će dati sve od sebe da donira i nova sredstva ua Novi Pazar.


Foto: ScreenshotInstagram/karleusastar

Nadamo se da će ovakav primer podstaći i druge poznate ličnosti da odustanu od nastupa i doprinesu sprečavanju korona virusa.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.