Oglas
· · Komentari: 0

DUŠAN VLAHOVIĆ IMA NOVU DEVOJKU: Pogledajte ko je ova lepotica

Fudbalski reprezentativac Dušan Vlahović, koji poslednjih godina živi u Italiji, na Apeninskom poluostrvu uživa zvezdani status kao i u Srbiji.

1710071855_Dusan-Vlahovic-ATA.jpg
Foto: ATA
Oglas

Uprkos ogromnom uspehu koji je ostvario sa samo 24 godine, mladi sportista ne zaboravlja odakle je krenuo.

Budući da nastupa za Juventus, baza mu je u Torinu, ali to ga nije sprečilo da ode do Milana, kako bi ispratio košarkašku utakmicu između Partizana i Olimpije.

 

Prilikom ulaska u halu, navijači crno-belih, čiji dres je nosio do 2017. godine, pozdravili su Dušana ovacijama.

 

Naočiti sportista, visok skoro dva metra, na utakmicu je došao u društvu lepše polovine.

Reč je Vanji Bogdanović, sa kojom je u više navrata raskidao i mirio se. Poslednji put su obnovili vezu prošlog leta, kada su se slučajno sreli na Ibici, i od tada su zajedno. 

Pre toga Dušan je bio u vezi sa bivšom mis Italije, danas voditeljkom Karolinom Stramare, koju je ostavio zbog atraktivne brinete iz Srbije.

 


Dušan Vlahović na glasu je, ne samo među vodećim klubovima, već i među pripadnicama lepšeg pola.

Mlad, zgodan i bogat, san je mnogih devojaka. Ipak, on se opredelio za Vanju, koju je upoznao pre nekoliko godina, dok još nije stekao svetsku slavu.

Kako kažu upućeni, njihovi roditelji su kućni prijatelji, a obe strane ne kriju radost što su im deca ponovo zajedno i što uživaju u ljubavi koja je iz dana u dan sve jača.

( Hello )

Bonus video:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas