Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Glumica Katarina Marković otvorila dušu: "Deset godina je trebalo da me shvate kao dramsku glumcu"

Otvorila dušu i otkrila nepoznate detalje o sebi

1620368856_Katarina-Markovic3.jpg
Foto: Youtube printscreen / TV K1
Oglas

Katarina Marković, glumica koju smo obožavali u ulozi Roze u humorističkoj seriji “Agencija za SIS”,  kaže da je nakon ove role koju je mnogo volela da igra, veliki izazov bio da je reditelji prepoznaju i kao dramsku glumicu.

Pročitajte još: Drastična promena imidža: Anastasija Ražnatović oduševila novim izgledom (FOTO)

- Ja sam fakultet upisala i završila kao dramska glumica, međutim, kada mi je ponuđena ova uloga - znala sam da je mač sa dve oštrice. Prihvatila sam je, jer ko ne bi igrao sa Nikolom Simićem, a volim i akcenat i komediju jer mi je to lako da igram. Prirodno. Međutim, bilo je potrebno gotovo deset godina da počnem da dobijam ozbiljne dramske uloge – rekla je Katarina u emisiji "Kec na jedanaest".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @katarinamks

Najavila je seriju koju ćemo tek gledati pod nazivom „Blok 27“ u kojoj je dobila veoma zanimljivu ulogu.

- Ja je sebi nikada ne bih dala, ali srećna sam što je drugačija i što me i tako vide. Igram jednu depresivnu majku – kazala je glumica.

Kako je rekla, obožava komediju i sitkom, ali sada želi da „zadovolji dušu igrajući u pozorištu“.

 - Predstava „Venera u krznu“ u kojoj igram sa Milutinom Miloševićem mi je veoma draga jer me podseća na vreme u kojem živimo. Brzo je, brzo se živi, ni za šta se nema vremena, pa ni za to da se upoznamo – kazala je glumica. - Rečenica iz predstave koja mi stalno odzvanja u glavi je: „Da li se ti i ja poznajemo pa da ti znaš ko sam ja i šta umem? Tako je čini mi se s ljudima, svi olako, na prvu loptu, sudimo o drugima – rekla je Katarina.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas