· · Komentari: 0
OTVORENO

Goca Tržan vodi borbu za potomstvo: Nakon vantelesne oplodnje poslala snažnu PORUKU muškarcima (FOTO)

Goca Tržan i Raša Novaković rade na proširenju porodice

1596455369_goca_trzan_15102019_0025.jpg
Foto: Ataimages

Popularna pevačica danas je obavestila svoje pratioce da je zajedno sa svojim suprugom bila na vantelesnoj oplodnji.

Pročitajte još: Ovako Romana Panić IZGLEDA nakon izlaska iz zatvora: Strah i sramota je od susreta sa majkom (FOTO)

Goca i Raša već duže vreme pokušavaju da dobiju prinovu. Pevačica koja iz prvog braka sa Ivanom Marinkovićem ima ćerku Lenu, odlučila je da se po drugi put ostvari u ulozi majke. Nekoliko puta javno je pričala o borbi za potomstvo, a danas je na Instagramu, podelila sa svojim pratiocima, da je upravo izašla sa klinike za VTO.

- Upravo izašla sa klinike za VTO. Zbog korono ne možemo ulaziti sa pratnjom. a ispred klinike muževi šetaju oko kola, krše prste na rukama, nerozni, uzbuđeni, uplašeni, brižni. Bravo i srećno momci, da vas sačekaju dobre vesti- napisala je Goca i dodala:

Pročitajte još: Tanja Savić otkrila ko je njen idol, a onda je usledio dirljiv komentar (VIDEO)

- Želim da pozdravim i poklonim se svim brižnim i saosećajnim muževima i partnerima koji prolaze sa svojim ženama kroz strahove, neuspehe, iščekivanja, razočarenja, suze, bolove, radosti, žalosti... Znam kako vam je, zato vam neizmerno hvala što postojite i što ne odustajete od nas.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.