· · Komentari: 0
STRAH

Ovako Romana Panić IZGLEDA nakon izlaska iz zatvora: Strah i sramota je od susreta sa majkom (FOTO)

Pevačica je izašla iz zatvora i čeke deportaciju za Srbiju

1596442361_romana--2-.jpg

Romana Panić izašla je iz zatvora u Brezbejnu nakon 40 dana, zbog sumnje da je zajedno sa svojim dečkom Filipom, pljačkala bankomate.

Pročitajte još: Tanja Savić otkrila ko je njen idol, a onda je usledio dirljiv komentar (VIDEO)

Prema optužnici, Romana je ukrala 14.400 evra i osuđena je na 12 meseci zatvora, a uslovno dva meseca. Zbog dobrog vladanja i odsluženih dve trećine kazne, puštena je na slobodu. Nalazi se u Bribejnu u jednom imigracionom centru i čeka deportaciju.

Foto: Instagram printscreen story/romanapanic

Oglasila se i putem društvene mreže IStagram, gde je u storiju objavila gde se nalazi i prvi put nakon izlaska iz zatvora poslala poljubac svojim fanovima. Ono što pevačicu najviše plaši je susret sa majkkom, koja je veoma ljuta na nju.

Pročitajte još:  SVI JE PAMTIMO PO KIKICAMA I PEGICAMA NA LICU: Evo kako izgleda Pipi Duga Čarapa pola veka kasnije (FOTO)

- Romana se živa pojela otkad je uhapšena! Psihički se oseća bolje jer se konačno vraća u svoju zemlju, ali je u jednom momentu baš potonula. Pričala mi je da su se prema njoj u zatvoru lepo ophodili, ali da je ipak nekoliko puta tražila pomoć psihijatra. Priznala mi je da se kaje zbog svega, da joj je ovo bila životna lekcija, koju je, da je bila pametna, mogla da izbegne. Rekla mi je i da joj ovako nešto više nikada neće pasti na pamet, makar morala na ulici da prosi! Više puta je ponovila da se oseća loše jer je osramotila i sebe i porodicu. Ne zna kako će da izađe pred majku, koja je očajna zbog cele situacije - navodi Romanina prijateljica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.