Oglas
· · Komentari: 0

Kaća Grujić imala posla sa PREVARANTOM: Bila je u vezi sa OŽENJENIM muškarcem koji se lažno predstavljao

Poznata pevačica je sada u srećnom braku, međutim, nije uvek imala sreće u ljubavi

1662378870_Foto-ataimages.rs-KacaGrujic-Pixabay.jpg
Foto: Ataimages.rs, Pixabay
Oglas

Naša poznata pevačica Kaća Grujić je u srećnom braku sa fudbalerom Markom Gobeljićem sa kojim ima i ćerku. Međutim, njoj nisu baš uvek cvetale ruže u ljubavi. Ona je imalla prilike da se suoči sa veoma neprijatnim iskustvom u svom životu.

Jedan muškarac sa kojim je bila u emotivnoj vezi se lažno predstavljao. Govorio joj je kako nije oženjen, međutim, bio je u braku sa drugom ženom.

- Imala sam situaciju da sam bila sa jednim momkom u vezi i nisam znala da je oženjen, iako su to znali njegova najbolja drugarica i svi. On mi je govorio kako ima papire za razvod - ispričala je jednom prilikom pevačica.

Pročitajte još: Jelena Karleuša bila najveselija: Pogledajte šta je obukla za svadbu Mirine ćerke (FOTO)

U medijima se spekulisalo da je možda reč o kontroverznom fudbaleru Ognjenu Vranješu, ali pevačica ovu informaciju nikada nije potvrdila.

Kaća Grujić je ipak uspela da se ostvari kao žena i majka, s obzirom na to da sada uživa u ljubavi sa Gobeljićem i da je njihova veza jaka i stabilna, pa je tako ona konačno srećna i zadovoljna. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas