Oglas
· · Komentari: 0

Kaja Ostojić operisala kapke: "Želim da što duže budem lepa i mlada"

Kaja Ostojić odlučila se za sve popularniju estetsku korekciju

1706518837_6a47ccaf0d857d06be865cfcbf220140d1201415.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Kaja Ostojić je iskosila oči i operisala kapk pre nedelju dana na jednoj privatnoj klinici u Beogradu, piše Informer.

Za ovu intervenciju se odlučila zbog toga što je primetila da joj je tonus na ovom delu lica opao s godinama, a to joj je smetalo i prilikom šminkanja.

- Kaja je perfekcionista, voli da izgleda savršeno. Zahvaljujući dobroj genetici i pravilnim crtama lica, nikada pre nije morala da ide pod nož, već je kvalitet kože i jedrinu održavala isključivo neinvazivnim tretmanima poput PRP-a, hijalurona, botoksa... Međutim, sada je odlučila da operiše kapke kako bi ih zategla, a tom prilikom je malo iskosila i oči - ispričao je za Informer izvor blizak ovoj pevačici.

Informaciju je potvrdila i sama pevačica, ne želeći da otkriva previše detalja.

- Tačno je da sam operisala kapke i da sam prezadovoljna, iako ću konačni rezultat videti tek za koji dan. Jedva čekam da nanosim senku na oči a da ona ne upada u tu jednu linijicu koju sam samo ja videla - rekla je kroz smeh Kaja i dodala da su je mnogi odvraćali od te intervencije jer su smatrali da preteruje i da su joj kapci odlični.

- Savetovali su me da sačekam još koju godinu jer oni nisu videli ono što vidim ja, ali sam pronašla odličnu doktorku, koja je specijalista za ovu vrstu intervencije, i odlučila da to uradim sada. Poznato je da treniram, vodim računa o ishrani, samim tim i o izgledu, ne pušim i želim da što duže budem lepa i mlada - rekla je Kaja za Informer.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas