Oglas
· · Komentari: 0

KO JE GLUMICA KOJA JE "OKRENULA LEĐA" MARAŠU? Fatalna advokatica Jelica sa kojom je prevario Sofiju

Glumica Anđelika Simić ostvarila se u mnogim ulogama u filmovima i serijama kao i u pozorištu

1680010156_337281028_133772659482424_6716038949028403418_n.jpg
Oglas

Anđelika Simić u seriji "Južni vetar: Na granici" tumači ulogu advokatice Jelice. Ona je zavodnica koja je fatalna po muški rod, a ni Maraš nije mogao da joj odoli.

U jednoj epizodi je otkriveno da je on Sofiju prevario upravo sa njom. Ovom ulogom koju je maestralno odigrala, Jelica je privukla pažnju domaćih medija.

Foto: Ataimages.rs

Gledali smo je i u ostvarenju "Čudotvorac tumanski" rediteljke Bojane Krstić. 

"U filmu "Čudotvorac tumanski" srela sam se s jednim zahtevnim glumačkim zadatkom. Igram majku sina kojem se lekari nakon saobraćajne nesreće bore za život. Doktor izgovara rečenicu: "Sve smo učinili. Sada je sve u božjim rukama." To je za svaku majku bezizlazni trenutak. Bilo mi je drago što smo se bez velikih priprema Nebojša Dugalić i ja spojili kao partneri i bez puno reči razumeli kao roditelji tog dečaka", rekla je Anđelika Simić u intervjuu za "Kurir" i dodaje:

"Imala sam priliku da tokom snimanja boravim u konacima manastira (manastira Tumane). To je bila blagodet, jer sam bila u toj energiji divnih ljudi i monaha. Oni su danas postali moji prijatelji za ceo život", navela je glumica.

Diplomirala glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, a članica Jugoslovenskog dramskog pozorišta od 2012. Kako je navela, inpirišu je uloge na kojima radi.

Glumila je u ostvarenjima "Radio Mileva", "Šetnja s lavom", "Miris kiše na Balkanu", te predstava "Tit Andronik, "Kaspar".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas