· · Komentari: 0

"Sviđa mi se što je progresivan": Biković na ispraćaju Luke Black-a u Liverpul, pa se dotakao NOVE SEZONE "JUŽNOG VETRA"

Glumac je imao samo reči hvale za našeg ovogodišnjeg predstavnika na Evroviziji

1682691056_luke_black_28042023_0248.JPG
Foto: ATA images

Miloš Biković pojavio se na ispraćaju Luke Black-a u Liverpul, gde će se održati ovogodišnja Evrovizija. Biković je iskreno prokomentarisao našeg predstavnika:

- Čini mi se neispavano, kao što sam kaže, ali ga potpuno razumem jer sam i sam takav. Šalu na stranu, višestruko je talentovan, sviđa mi se što je progresivan i iskren, i mislim da smo to prepoznali - ispričao je, pa priznao je da nije veliki fan Evrovizije:

- Nisam veliki fan Evrovizije, ako imam vremena gledam finale, pratio sam Konstraktu i pratiću i Luku ove godine.

Fanove je obradovala izjava da uskoro kreće snimanje završne sezone "Južnog vetra":

- Počinjemo pripreme za nastavak. Smišljamo sa čime ćemo početi novu sagu, treću završnu. Dali smo sve od sebe u ovom projektu, u tom trenutku nije moglo bolje, možda ćemo moći bolje u trećem delu. Ne štedimo se ni psihički, ni fizički, ni materijalno i mislim da se to na ekranu vidi,

Nije siguran da li bi sebe mogao da zove radoholikom:

- Moguće da jesam radoholik, ali zaista volim to što radim. Mada nisam ni siguran šta to znači, to je neka vrsta poremećaja možda, mada ne znam da li bih mogao za sebe da kažem da sam poremećen, ali nije isključeno - zaključio je za "Blic".

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU