· · Коментари: 0

КО ЈЕ ГЛУМИЦА КОЈА ЈЕ "ОКРЕНУЛА ЛЕЂА" МАРАШУ? Фатална адвокатица Јелица са којом је преварио Софију

Глумица Анђелика Симић остварила се у многим улогама у филмовима и серијама као и у позоришту

1680010156_337281028_133772659482424_6716038949028403418_n.jpg

Анђелика Симић у серији "Јужни ветар: На граници" тумачи улогу адвокатице Јелице. Она је заводница која је фатална по мушки род, а ни Мараш није могао да јој одоли.

У једној епизоди је откривено да је он Софију преварио управо са њом. Овом улогом коју је маестрално одиграла, Јелица је привукла пажњу домаћих медија.

Фото: Атаимагес.рс

Гледали смо је и у остварењу "Чудотворац тумански" редитељке Бојане Крстић. 

"У филму "Чудотворац тумански" срела сам се с једним захтевним глумачким задатком. Играм мајку сина којем се лекари након саобраћајне несреће боре за живот. Доктор изговара реченицу: "Све смо учинили. Сада је све у божјим рукама." То је за сваку мајку безизлазни тренутак. Било ми је драго што смо се без великих припрема Небојша Дугалић и ја спојили као партнери и без пуно речи разумели као родитељи тог дечака", рекла је Анђелика Симић у интервјуу за "Курир" и додаје:

"Имала сам прилику да током снимања боравим у конацима манастира (манастира Тумане). То је била благодет, јер сам била у тој енергији дивних људи и монаха. Они су данас постали моји пријатељи за цео живот", навела је глумица.

Дипломирала глуму на Академији уметности у Новом Саду, а чланица Југословенског драмског позоришта од 2012. Како је навела, инпиришу је улоге на којима ради.

Глумила је у остварењима "Радио Милева", "Шетња с лавом", "Мирис кише на Балкану", те представа "Тит Андроник, "Каспар".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ