Oglas
· · Komentari: 0

KO JE MISTERIOZNA SUPRUGA DUŠANA TADIĆA? Nije tipična žena fudbalera: Ima milione, a ne maše skupim krpicama

Dušan Tadić godinama je u skladnom braku

1718622542_profimedia-0882166978.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Kapiten srpske reprezentacije i jedan od najboljih naših fudbalera, Dušan Tadić godinama je u skladnom braku sa suprugom koju mu je najveća podrška i za koju kažu da je sve samo ne tipična žena fudbalera.

Srpska reprezentacija odigrala je prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj i rezultatom 0:1 izgubila od Engleske. Naše "orlove" bodrile su brojne poznate ličnosti kako od kuće gde su verno pratili svaki minut utakmice, tako i s tribina na kojima su bodrili svaki potez.

Dan nakon utakmice najviše se priča o  kapitenu Dušanu Tadiću, koji nije igrao od početka i privukao je mnogo pažnje izjavom o tome da je najbolji igrač tima i da mu je teško palo što nije bio u startnih 11. I dok u fudbalu rado govori pred medijima, o privatnom životu nije baš rečit.

Ono što je poznato jeste da je godinama u skladnom braku s Draganom Vukanac kojoj je sudbonosno "da" izgovorio 2013. godine i koja mu je podarila troje dece - sinove Vasilija i Veljka i ćerku Taru. Od prošle godine porodica živi u Turskoj, gde fudbaler nastupa za Fenerbahče.

Zanimljivo je da se su se upoznali još kada je Tadić igrao za FK Vojvodinu, a iako je daleko dogurao i postao svetsko ime fudbala, i dalje je ostao skroman i porodičan čovek kojem najviše prija da provodi vreme sa svojim najmilijima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @draganavukanac

"Vodim porodičan život. Decu vodim u vrtić, kad se vratim sa treninga predveče se poigramo. Ubrzo posle dece zaspim i ja", izjavio je kapiten fudbalske reprezentacije Srbije u jednom intervjuu.

I zaista, Tadići su sve samo ne tipičan par. Tako se svojevremeno pisalo da su kupili vilu vrednu nekoliko miliona evra, ali svoj dom niti su pokazali na mrežama, niti su se ikada razmetali luksuzom, skupim krpicama ili putovanjima. Dušan je, po proceni medija, "težak" oko 33 miliona evra, godišnja plata u Fenerbahčeru mu je nešto manje od 5,5 miliona evra.

Mondo

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas