Oglas
· · Komentari: 0

Konstrakta otkrila kako vaspitava decu: "Smatram da su sposobni sve da razumeju kada sedneš sa njima i lepo im objasniš"

Konstrakta je majka dvoje dece koji ulaze u pubertet

1684303722_foto-Ata-images-Konstrakta.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Prošlogodišnja predstavnica Srbije na "Evroviziji", Ana Đurić Konstrakta, ne krije da je deca, koja su sada tinejdžeri, ne slušaju kao ranije.

- Moja deca sada ulaze u period puberteta. Vreme će pokazati šta sam uradila sa mojim pristupom. Oduvek ih posmatram i tretiram sa poštovanjem, uvažavam sve njihove potrebe - kazala nam je Konstrakta nedavno, pa dodala:

- Što se tiče postavljanja granica, tu sam jako tanka. Uvek idem na to da su oni sposobni da razumeju kada sa njima sedneš i objasniš im zašto je nešto okej, a nešto ne.

Konstrakta je navela primere iz porodičnog doma, koji joj se ne dopadaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @konstrakta

- Ostane krevet da se raspremi pet dana, svuda su knjige, čarape, farmerke... Verujem da nismo jedini u toj situaciji sa tinejdžerima. Teško je izvesti psa, pa ga na kraju ja izvedem. Nisam tu nešto postigla, ali imam još neko vreme, valjda, da ih uteram u tu neku odgovornost prema njihovoj okolini - istakla je umetnica.

Konstrakta se 2009. udala za kolegu arhitektu Milana Đurića sa kojim ima dvoje dece - sina Nikolu i ćerku Lenu, a za njih kaže da su se navikli na maminu popularnost.

- Deca brzo prihvataju promene, tako da nije bio problem. U početku im je bilo smešno, a kasnije su prihvatili. Na kraju im je to bilo i korisno, jer su se malo osamostalili. Zato je sve ispalo kako treba, jer bi inače spalo da i dalje sve ja radim i po kući - rekla je nedavno Konstrakta za "Tanjug".

Konstrakta je, podsetimo, na prošlogodišnjoj "Evroviziji" zauzela 5. mesto u finalu, što je najbolji rezultat Srbije u prethodnih 10 godina.

Bonus video:

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas