Oglas
· · Komentari: 0

"Lako je biti srećna žena pored tebe": Goca Tržan uputila emotivnu rođendasku čestitku suprugu (FOTO)

Pevačica se oglasila na svom Instagram profilu i javno obratila svom izabraniku

1687606437_goca_trzan_15102019_0024.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Nakon razvoda od Ivana Marinkovića sa kojim ima ćerku Lenu, pevačica je sreću pronašla pokraj 14 godina mlađeg Radomira Novakovića.

Goca i Radomir venčali su se 20. septembra 2015. godine. U skladnom su braku bez trzavica, a pevačica je nedavno čestitala rođendan suprugu na dirljiv način. Podelila je njihovu zajedničku fotogtafiju i napisala:

- Lako je biti srećna žena pored tebe. Želim ti da zadržiš ljubav, jer ljubav tebe čini plemenitim i uspešnim. Volim te zauvek. Srećan rođendan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Podsećamo, njih dvoje su dugo pokušavali da dobiju dete, a o tome su često pričali u javnosti:

- Volela bih da budem još jednom roditelj, ali nažalost to mi se nije ispunilo, što ne znači da neće. Što kaže moj suprug, to je možda nešto najlepše što mi je u životu rekao... S obzirom na to da mi svaki dan govori kako sam dobra riba, kako imam lepa stopala, kako imam dobro du*e... Meni je ego stalno napunjen! Najbolja stvar koju mi je rekao je, kada smo se vratili iz Praga i kada nam nije uspela vantelesna oplodnja, pretposlednji put... Nikada neću zaboraviti, vozili smo se autom i on je rekao: "Žuiza", tako me on zove: "Baš me briga da li ću imati svoje biološko dete, ono što je najbitnije to smo ti i ja. Jer i Lena, koja sada već ima 15 godina će jednog dana samo da ode, da nas ostavi, da ide svojim putem i da pravi svoju porodicu i to dete ako ga dobijemo ili ne dobijemo bi otišlo i ostavilo nas... Ja neću da izgubim tebe" - izjavila je svojevremeno za "Blic".

Bonus video:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas