· · Komentari: 0

"LJubimo se kao tinejdžeri": Šer progovorila o vezi sa 40 godina mlađim dečkom (FOTO)

Pevačica je ludo zaljubljena

1669460679_ser.jpg
Foto: Profimedia

Sve je iznenadilo, kada je Šer uhvaćena kako se drži za ruku sa 40 godina mlađim dečkom Aleksandera Edvardsa. 

Pročitajte još: Bojan iz Leksington benda i njegova supruga preživljavaju najteži period u životu: Deset dana nakon rođenja operisana ćerkica

Iako su u početku mnogi mislili da je reč o nekom nesporazumu, pevačica je objavom njegove fotografije na Tviteru, potvrdila navode da je srećna i zaljubljena.

- Ovo drugima izgleda čudno, čak i meni, ali ljubav ne poznajte matematiku - stoji u opisu Aleksandrovo fotografije koju je objavila. U komentarima nizala su se razna pitanja, ali jedan je pevačici zapao za oko.

Jedna obožavateljka pitala je koji su najbolji kvaliteti njenog novog izabranika, a Šer je odgovorila da se "ljube kao tinejdžeri".

 

- On je ljubazan, pametan, smešan i ljubimo se kao tinejdžeri - stoji u odgovorima.


Šer i Aleksander su u vezi nešto više od dva meseca, a upoznali su se tokom Nedelje mode u Parizu. On je muzički producent, a pevačica ne krije zaljubljenost, pa je svog 40 godina mlađeg izabranika, upoznala i sa porodicom.

 

Šer se dva puta razvodila, i ima dva sina sa dva različita supruga Čaza Bona i  Elijaha Bluea Allmana.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.