Oglas
· · Komentari: 0

"Ni do kontejnera nišam otišla bez malo maskare i ruža": Goca Lazarević o fizičkom izgledu

Goca Lazarević je uvek važila za jednu od najlepših pevačica na našoj javnoj sceni

1704965589_semus_07122022_0006.JPG
Foto: Ata images
Oglas

Iako je već pet decenija na našoj javnoj sceni, o fizičkom izgledu pevačice Goce Lazarević ne prestaje da se priča i piše.

Ona priznaje da nema neki recept koji bi mogla da preporuči ostalim ženama i dodaje da u njenom slučaju genetika igra veliku ulogu.

-Ja sam se mnogo puta pitala i shvatila sam da mi je genetika takva. To je moja energija i neka iskra deteta koju sam ja sačuvala u sebi i delim je. Kažu da jednima stvar koju podelite a umnožite je ljubav i tako ja sa mojom publikom delim ljubav. Ne bi me muškarac sa kojim bih sada bila tako održao kao što me održava publika – rekla je ona za Grand.

Goca priznaje da i kao svaka žena voli da bude doterana, pa i u kućnim uslovima ili kada radi neke poslove oko dvorišta na licu ima bar malo šminke.

-Volela sam uvek da se doterujem, u životu ni do kontejnera nišam otišla bez bar malo maskare na očima i bez ruža. I kada sređujem dvorište, kosim travu, ja uradim isto tako – kazala je pevačica.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas