Oglas
· · Komentari: 0

Nina Badrić u haljini koja će postati hit ovog leta: Odabrala je baš nju za odmor na Maldivima (FOTO)

Od boje do kroja haljina je savršenstvo!

1650018883_nina.png
Foto: Instagram/printskrin/badrich
Oglas

Lepa pevačica Nina Badrić trenutno uživa na odmoru na Maldivima. Ona je odlučila da obraduje pratioce na društvenoj mreži Instagram pa je podelila više fotografija sa putovanja. Sudeći po njenom osmehu, koji ne skida sa lica, ova daleka destinacija izuzetno prija Nini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Ona će ovog leta napuniti čak 50. godina, ali kada pogledate njene slike nikada to ne biste rekli. Nina je izuzetno talentovana, negovana i žena koja vodi računa o sebi i svom izgledu. 

Pročitajte još: Đorđe David otkrio koja je razlika između Cece Ražnatović i Jelene Karleuše u Zvezdama Granda

Ona je vrlo misteriozna kada je njen ljubavni život u pitanju, pa možemo samo da nagađamo ko joj je pravio društvo na ovom putovanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Ono što su mogli primetili, jeste upravo haljina u kojoj je hrvatska pevačica ispozirala.

Pročitajte još: Potpuna transformacija Miloša Bikovića: Ostavio fanove u neverici novim imidžom (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Radi se o raskošnoj haljini boje breskve. Široki rukavi, raskošan veo, zatvoreniji i pripijeni gornji deo savršeno su pristali njenoj figuri. Kroj i boja koja asocira na leto definitivno će postati hit ovog leta.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas