Oglas
· · Komentari: 0

Obožavali ste ga kao Milana u filmu "Žikina Dinastija", a da li znate ko je njegova ćerka? (FOTO)

NJegove scene sa Žikom i dan danas se prepričavaju

1667205005_milan-popovic.jpg
Foto: Jutjub printskrin/Snežana Savić
Oglas

Čuveni Milan iz filmskog serijala "Žikina dinastija" unosio je radost i osmeh u domove širom regiona zajedno sa svojim prijateljem Her Žikom decenijama unazad. Ipak, detalji iz života glumca Marka Todorovića nisu tako poznati javnosti kao njegove replike iz filmova.

Pročitajte još: "Plakala sam u avionu": Marija Mikić progovorila o drugoj TRUDNOĆI

U privatnom životu Marko je bio otac Svetlane - Lane, koja nije krenula njegovim glumačkim putem, ali je kao diplomirani kostimograf ostala u branši. Osim u pozorištu, Lana radi i kao predavač na Fakultetu primenjenih umetnosti i srećno udata za našeg glumca Zorana Cvijanovića sa kojim ima dvoje dece.

Foto: Printscreen Facebook

Iako je, baš kao i njegov tast, koji nas je napustio pre dve decenije, ostvario niz zapaženih uloga u više od sedamdeset filmova i serija, među kojima se izdvajaju: “Mi nismo anđeli”, “Sivi dom”, “Otvorena vrata”,“Mile protiv tranzicije”, Zoran Cvijanović nerado daje intervjue, a još ređe priča o svom privatnom životu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas