Oglas
· · Komentari: 0

Održana komemoracija GORICI NEŠOVIĆ: Dragan Ilić u emotivnom govoru otkrio kako su izgeldali njeni poslednji dani života

Porodica i prijatelji prisustvovali su komemoraciji koja je danas održana u Domu Omladine

1665491856_dragan-ilic.jpg
Foto: Tanjug/Sava Radoovanovic
Oglas

U sali Amerikana danas u 12 sati kolege, prijatelji i obožavaoci njenog lika i dela imali su prilike da se oproste od radio voditeljke i novinarke koja je ostavila neizbrisiv trag.

Pročitajte još: Glumac Đorđe Stojković za MAGAZIN NOVOSTI otkrio zbog čega je završio na operacionom stolu (FOTO)

Pored njene fotografije, bile su istaknute i dve njene biljke koje su imale snažnu simboliku, orhideja i bosiljak.

Njen kolega i prijatelj Dragan Ilić, obratio se prisutnima i otkrio kako su izgeldali njeni poslednji dani koje je provodila u krevetu:

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

- I kada joj je bilo najteže sada poslednjih dana života, ležala je u krevetu i uvek smo se čuli posle emisije da je pitam kako zvuči... Nabavili smo novi kompjuter, sad ćemo da te uključujemo, ali ne telefonom nego preko vibera, ima da kidamo, a ona kaže "kidate!", i u tom stanju je nešto govorila, pitao sam njenu sestru Sašku šta radi, a Gorica kaže: "Vodim program"... I tako je vodila program. Hvala vam što ste došli, nemojte previše da se raspekmezite, sad slušamo muziku i da se još neko vreme družimo i setimo naše Gorice. Čuvajte se međusobno, baš kao što nas je ona sve čuvala - poručio je Ilić. 

Gorica Nešović rođena je 15. maja 1964. u Beogradu, gde je završila osnovnu školu i gimnaziju. Karijeru radijske voditeljke započela je 1982. godine na Studiju B.

Početkom devedesetih vodila je emisije na Trećem kanalu. Vratila se na Studio B, pa kao programska direktorka Radija B92 i voditeljka jutarnjeg programa u Srbiji Dizanje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas