Oglas
· · Komentari: 0
VIP

Oglasio se prvi put nakon Marinine smrti: Aca Lukas otkrio zbog čega nije došao na sahranu, a OVAKAV odgovor niko nije OČEKIVAO

Pevač je takođe objasnio kako se osećao kada je saznao da je Marina preminula.

1633788965_pjimage.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/K1 Televizija/ALO. RS
Oglas

Marina Tucaković je za Aca Lukasa napisala neke od njegovih najvećih hitova, međutim, mediji su poslednjih par godina pisali o kraju njihove saradnje, pa i navodnoj svađi.

Činjenice da se uopšte nije oglašavao nakon Marinine smrti, kao i to da se nije pojavio na njenoj sahrani, podgrejale su priču o lošem odnosu u kojem su bili.

Pročitajte još: "Malo se zanela": Aca Lukas brutalno isprozivao Severinu i odustao od dueta!

Ipak, pevač je sada odlučio da stane na kraj glasinama, oglasivši se prvi put nakon Marinine smrti.

Priznao je kada su se videli poslednji put, pa je onda objasnio zbog čega nije došao na sahranu.

- Naš poslednji kontakt je bio kada sam snimio pesmu "Voliš li me", pošto je to poslednja pesma koju mi je ona napisala. Posle toga se nismo više videli - rekao je pevač za medije, i dodao zbog čega nije došao na Novo groblje.

- Nisam bio tu. Svakako ne mislim da je to ikakvo merilo dokazivanja tuge ili ne znam čega, kad ideš na sahranu. Ja bih više voleo da mi pokazuju ljubav dok sam živ, a kad umrem šta me briga.

Lukas je takođe rekao da mu je žao zbog njene smrti, i istakao da je njegov život bio vezan za Marinu.

- Nek joj je laka zemlja, a ako me pitaš da li mi je žao, naravno da mi je žao. Moj život je vezan za nju. Tačka - zaključio je pevač.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas