Oglas
· · Komentari: 0

Ostavila ga je zbog problema sa alkoholom, a onda mu je pružila drugu šansu: Supruga Peđe Jovanovića o njihovom odnosu danas - "Prošli smo sve ono najgore što jedan par može proći"

Ana i Peđa Jovanović su uspeli da prebrode teške trenutke i danas izgrade jači i kvalitetniji odnos

1709898838_cadf154a816bbe1af66d34463eb9f63d2f6dbf1e.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Peđa Jovanović i njegova supruga Ana Jovanović nedavno su se pomirili, a sada je ona otvoreno govorila o njihovom odnosu.

– Svako ima svoju priču i nismo svi u istoj situaciji. Mogu da pišem samo u svoje ime. Naš odnos je sada neuporedivo jači, kvalitetniji i negujemo ga više nego ikada. Mi smo prošli sve ono najgore što jedan par može proći i to nas je samo ojačalo. Često u razgovoru sa drugaricom kažem da bih baš sve isto da mogu da vratim vreme, jer su sve to lekcije koje su nas naučile mnogim stvarima i bez kojih naš odnos sad ne bi bio ni približno ovakav kakav je – istakla je na svom Instagramu.

Peđa i ona imaju troje dece, a Ana je u februaru ove godine otkrila da ju je pevač zaprosio posle svega 12 dana poznanstva.

- Upoznali se 2007. godine, zabavljanje 2007. godine, veridba 2007. godina, svadba 2008., još uvek zajedno 2024. godina. Preciznije upoznali smo se 2.9., a pitao me je da se udam za njega 14.9. posle samo 12 dana. I sada smo 17 godina zajedno – napisala je Ana na Instagramu.

Peđa je u nekoliko navrata govorio u javnosti o borbi sa alkoholom, a priznao je i da je za rastanak od Ane jedini krivac on i porok koji je imao.

– Problem sa alkoholom je svakako jedna tema koja je ogromna i pričam javno o tome. Imao sa problem za koji sam u jednom momentu mislio da ne mogu sam da se izborim sa njim. Mislio sam da mi je potrebna stručna pomoć, ali sam ipak uspeo sam – rekao je Peđa jednom prilikom.

– Jednostavno sam preko noći rekao da neću više da konzumiram alkohol. Sa ove tačke gledišta, samo je bilo teško to što sam dugo odlagao. Kao samo ovo veče još da se opustim i to tako ide u nedogled i tako je duže trajalo. Shvatio sam da mi to ne treba, kako sam to rešio, moja karijera ide uzlaznom putanjom, nema više onih mamurluka, ne boli me glava. Ne grize me savest gde sam bio i šta sam radio, ne postoji otrov više u organizmu koji me je kočio – ispričao je Jovanović.

(Grand)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas