Oglas
· · Komentari: 0

Ovo je vanbračni muž Jovane Balašević koji ju je zlostavljao: Bivši političar koji je gradio i muzičku karijeru (FOTO)

Glumica Jovana Balašević, ćerka pokojnog kantautora Đorđa Balaševića, prijavila je nevenčanog supruga Aleksandra Jovanovića za nasilje u porodici

1681811244_35803_jovana-lola-balasevic-djordje-balasevic-foto-d-dozet-p-mitic_ig-NASLOV.jpg
Foto: D. Dozet, P. Mitić
Oglas

Jovana i Aleksandar 10 godina su bili u vanbračnoj zajednici i imaju dve ćerke Simonu i Petru. Aleksandar Jovanović, koji je za razliku od njegove supruge prava misterija, rođen je 1976. godine u Novom Sadu. Jedno vreme je živeo u Kuvajtu, gde je njegov otac doktor bio na službi, a onda se vratio u Novi Sad i upisao filozofski fakultet, gde je diplomirao sociologiju.

Jovanović je, kako navode domaći mediji zaposlen u Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine, a nastupao je i na "Exitu", pošto se u slobodno vreme bavi di-džejingom.

Foto: Jutjub printscreen/ RTV

On je i nekadašnji predsednik Skupštine grada Novog Sada. Nakon što je napustio Ligu sojicaldemokrata Vojvodine, osnovao je 2012. godine Akciju progresivne Vojvodine, opozicionu partiju.

Podsetimo, glumica Jovana Balašević, ćerka pokojnog kantautora Đorđa Balaševića, prijavila je nevenčanog supruga Aleksandra Jovanovića za nasilje u porodici. Kako su navodili domaći mediji, Jovana je prvo došla u verbalni konflikt sa mužem kada je stigla u stan u kojem su zajedno živeli kako bi pokupila stvari i iselila se.

On ju je tada navodno zaključao u stan i rekao joj da pozove policiju, nakon čega je Jovana kontaktirala majku, koja se obratila nadležnim organima. Ovim povodom oglasila se glumica:
- Ništa ne bih na tu temu govorila, zbog dece i porodice. Tačno je da sam prijavila muža, postupak je u toku. To je sve što za sada mogu da kažem, razumite me.

Glumica je, kako su preneli mediji, u policiji izjavila da je godinama trpela psihičko nasilje od strane nevenčanog muža, koji ju je navodno nazivao ludačom, te joj govorio da treba da se leči i pije lekove.
Nakon intervencije policije, Aleksandru Jovanoviću izrečena je hitna mera zabrane prilaska i protiv njega je tužilaštvo podnelo krivičnu prijavu u redovnom postupku za nasilje u porodici.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas