Oglas
· · Komentari: 0

"Ponosna sam na to šta sam ostvarila": Bogdana Ražnatović otkrila zbog čega je napustila sportsku karijeru (FOTO)

Malo ko zna da Bogdana ima sebe ima uspešnu sportsku karijeru koju je morala da batali

1682499077_anastasija_rodjendan_25052022_0085.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Bogdana već nekoliko godina uživa u ljubavi sa Veljkom Ražnatovićem, sa kojim je nedavno dobila i drugog sina Krstana. Međutim, malo ko zna da je bila košarkašica:

- Mislim da mi je košarka donela dosta toga lepog i mnogo čemu me je naučila. Morala sam prestanem da treniram profesionalno košarku jer sam imala dve teške povrede - izjavila je svojevremeno za "Blic".

Bogdana je bila i deo ženske košarkaške reprezentacije:

- Ponosna sam na to što sam ostvarila sa timom, ali i samostalno kao deo srpske reprezentacije. Ne mogu da kažem da mi nedostaje, jer sada imam neki drugi način života u kom sam se pronašla - zaključila je.

Podsećamo, Veljko i Bogdana venčali su se 24. novembra 2019. godine, a nekoliko meseci kasnije dobili su sina Željka. Ove godine, na drugi dan Vaskrsa, Bogdana je na svet donela dečaka Krstana:

- Skoro 4.200 g, 54 cm dugačak. Lep, jedar, najlepši! Kako mogu da se osećam, mogu da poletim. Presrećna sam, ovo je blagoslov od Boga. Na današnji dan je i moj pokojni suprug rođen, danas je Krstan. Neka mu je na zdravlje, na sreću. Drugi dan Uskrsa. Sve moguće lepo što je moglo da se desi, desilo se - ispričala je Ceca kroz široki osmeh odmah nakon rođenja drugog unuka.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas