Oglas
· · Komentari: 0

"Skupljala sam drva sa mamom, želela sam da imam grejanje i hranu": Vesna Đogani progovorila o teškom odrastanju

Pevačica nije krila da je odrasla u nemaštini

1668677694_djogani_najava_youbox_27042021_0001.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Vesna Đogani sada uživa u luksuzu i iza sebe ima zavidnu pevačku i plesačku karijeru, ali u njenom životu nije uvek bilo bajno. Odrasla je u nemaštini, a njena majka je bila prinuđena da radi sva posla kako bi preživele.

"Moja majka je morala da radi dva posla jer smo teško živele. Išla sam s njom da skupljam drva da bismo se ugrejale preko zime, što je bilo bezveze", rekla je pevačica i dodaoa: "Želela sam kao mala da imam grejanje, hranu, da ne budem gladna i da moja deca ne budu gladna. Sve ostalo ćemo kupiti i pozajmiti, život je takav da ne znate gde će vas odvesti", rekla je Vesna za "Informer", koja je godinama u muzičkog grupi "Đogani".

Pročitajte još: "Put je bio težak": Transrodna takmičarka ZVEZDA GRANDA otkrila nepoznate detalje

Odralsa je u kući ispod mosta, ali ne krije da je imala velike snove - "Da, bila sam siromašna devojčica. Sa velikim snovima. Siromašna devojčica sa velikom maštom. Zar neko može da te osudi samo zato što si živela ispod mosta. Imala parče hleba i parče neba. Tužna sam zbog toga", priča ona. 

Nedavno se odlučila i za prvi estetski zahvat jer je smatrala da je ova intervencija neophpdna, pa je zato uradila botoks oko očiju, botoks čela i mezoterapiju. 

- Ovaj put sam uradila botoks za bore oko očiju, botoks čela, a zatim sam uradila mezoterapiju za sjaj i elastičnost kože. Svaka mezoterapija se pravi u zavisnosti od tipa kože - objasnila je pevačica na svom Instagram profilu.

Vesna i Đole Đogani ponosni su roditelji sina Adrijana i ćerke Laure.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas