Oglas
· · Komentari: 0

SLAVICA OKONČALA ROMANSU SA DI-DžEJEM: U jeku borbe za starateljstvo rekla "KRAJ"

Pevačica Slavica Ćukteraš navodno je stavila je tačku na ljubav sa Vladimirom Aćićem nakon više od godinu dana veze.

1718698044_885116_3770150-slavica-ff_orig.jpg
Foto: Printskrin/Instagram
Oglas

Pevačica, koja se proslavila pre tačno dve decenije u takmičenju "Zvezde Granda", i novosadski di-džej, uprkos odnosu koji je po mišljenju mnogih obećavao, odlučili su da krenu svako svojim putem, a prema rečima izvora, razlog tome su, najpre, nepremostive razlike.

Ćukterašova i Aćić su početkom godine počeli i da žive zajedno, međutim, krah je bio neizbežan.

Podsetimo, Slavica Ćukteraš našla se u središtu skandala u martu 2024. godine, kada je završila na sudu sa bivšim suprugom, fudbalerom Vladom Avramovim koji, prema pevačicinim rečima, želi da joj oduzme starateljstvo nad njihovom ćerkom, te pokušava da je predstavi kao nemarnu majku.

(Informer)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas