Oglas
· · Komentari: 0

Život u Americi zamenio gradom u ovoj zemlji: DžONI DEP sada živi u kući iz 19. veka - "Više nisam okružen ljudima koji žele da se fotografišu"

Džoni Dep odlučio je da život promeni iz korena

1679765379_deec70ee367285ede4acf386e6f59be7eb575610.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Američki glumac, Džoni Dep, svetsku slavu stekao je čuvenim hororom Strava u Ulici brestova koji je snimio 80-ih godina i od tada je nastavio da niže uspešna filmska ostvarenja. Dep je nakon decenija života u Americi, pod svetlima reflektora, ipak rešio da se preseli i dom potraži na drugom kraju planete.

Zvezda "Pirata sa Kariba" sada živi na imanju od 850 hektara u Somersetu, gradu u jugozapadnoj Engleskoj, a navodno vila u kojoj živi potiče iz 19. veka. U intervjuu koji je nedavno dao rekao je da ga je miran život u koji sada ima u Britaniji naterao da zaboravi na sve svoje "holivudske teške godine".

- Ja samo volim mesta sa karakterom. Volim da idem na mesta, da vidim stvari i upoznajem ljude, ali nisam veliki ekstrovert, kako ljudi misle. U stvari, ja sam prilično stidljiva osoba. To je jedna od sjajnih stvari u vezi sa Britanijom, a posebno sa Somersetom - mogu da budem samo ja,  to je lepo. Mogu da uđem u radnje, a da nisam okružen ljudima koji žele da se fotografišu. To mi do neke tačke ne smeta, ali ponekad bude malo previše gužve - rekao je Deo za Somerset Life.

Ranije ovog meseca Dep je iznenadio osoblje u antikvarnici u Linkolnširu kada je nenajavljeno svratio helikopterom da pogleda predmete koje su imali na rasprodaji. Sve je bilo u tajnosti jer je želeo da opušteno pogleda gitare, a da ga javnost ne primeti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas