Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Живот у Америци заменио градом у овој земљи: ЏОНИ ДЕП сада живи у кући из 19. века - "Више нисам окружен људима који желе да се фотографишу"

Џони Деп одлучио је да живот промени из корена

1679765379_deec70ee367285ede4acf386e6f59be7eb575610.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Амерички глумац, Џони Деп, светску славу стекао је чувеним хорором Страва у Улици брестова који је снимио 80-их година и од тада је наставио да ниже успешна филмска остварења. Деп је након деценија живота у Америци, под светлима рефлектора, ипак решио да се пресели и дом потражи на другом крају планете.

Звезда "Пирата са Кариба" сада живи на имању од 850 хектара у Сомерсету, граду у југозападној Енглеској, а наводно вила у којој живи потиче из 19. века. У интервјуу који је недавно дао рекао је да га је миран живот у који сада има у Британији натерао да заборави на све своје "холивудске тешке године".

- Ја само волим места са карактером. Волим да идем на места, да видим ствари и упознајем људе, али нисам велики екстроверт, како људи мисле. У ствари, ја сам прилично стидљива особа. То је једна од сјајних ствари у вези са Британијом, а посебно са Сомерсетом - могу да будем само ја,  то је лепо. Могу да уђем у радње, а да нисам окружен људима који желе да се фотографишу. То ми до неке тачке не смета, али понекад буде мало превише гужве - рекао је Део за Сомерсет Лифе.

Раније овог месеца Деп је изненадио особље у антикварници у Линколнширу када је ненајављено свратио хеликоптером да погледа предмете које су имали на распродаји. Све је било у тајности јер је желео да опуштено погледа гитаре, а да га јавност не примети.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas