· · Komentari: 0
TRENDI FRIZURA

ANASTASIJA iskopirala KSENIJU iz Uraganki! Kojoj bolje stoji OVA frizura?

Loknasta kosa i crvena boja su postale hit na estradi. Koja je prva ponela ovu frizuru, Anastasija Ražnatović ili Ksenia Knežević?

1620974535_pjimage.jpg
FOTO: Printskrin/ Instagram/ raznatovićanastasija/ ksenia.knezevic

Pre dva dana, mlada pevačica Anastasija Ražnotović, ponela je novu frizuru. Potpuni zaokret u odnosu na njen dosadašnji izgled. Umesto ravne, smeđe kose, pojavila se sa bujnom, loknastom kosom, crvene boje, a pratioci na Instagramu su je uporedili sa Šakirom. 

Reakcije na njenu novu frizuru su bile podeljene. Jedan deo fanova je pohvalio da izgleda prelepo, dok su drugi bili oštri rekli da izgleda užasno. Pevačica Marina Visković je napisala: vauuuu, Tašo!!!

Pročitajte još: Blogerka TAMARA KALINIĆ pokazala 7 savršenih kombinacija za ovo leto! (VIDEO)

Ono što je zanimljivo, Anastasija ipak nije prva koja se pojavila sa ovom frizurom. 

Pročitajte još: Kako se pravilno nosi ROZE boja? Jovana Gajić izdominirala svojim izgledom! (FOTO)

Članica grupe "Hjurikejn", Ksenia Knežević, okačila je još u martu selfi sa ovom frizurom i time najavila novi modni trend. Za razliku od Anastasije, Ksenija je pobrala samo pozitivne komentare. Pratioci su jednoglasno poručili da je prelepa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ksenia (@ksenia.knezevic)

Šta vi mislite, kojoj mladoj pevačici bolje stoji ova frizura?

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.